• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

500 Internal server error after user import

#1
I am trying to import http://forums.majorgeeks.com to XenForo. Unfortunately, I am always getting an internal server error after the user import is complete.

The server is running PHP 5.2.14 over mod_fcgid with the following configuration:
Code:
<IfModule mod_fcgid.c>
  AddHandler fcgid-script .php .php5
  SocketPath /var/lib/apache2/fcgid/sock
  IdleTimeout 600
  IdleScanInterval 120
  BusyTimeout 300
  BusyScanInterval 120
  ErrorScanInterval 3
  ZombieScanInterval 3
  ProcessLifeTime 900
  SpawnScoreUpLimit 10
  SpawnScore 1
  TerminationScore 2
  MaxProcessCount 200
  DefaultMaxClassProcessCount 100
  DefaultMinClassProcessCount 1
  IPCConnectTimeout 900
  IPCCommTimeout 900
  MaxRequestsPerProcess 500
</IfModule>
Any ideas?
 
#5
I just found this in the default error log:
Code:
[Sun Dec 12 16:42:23 2010] [warn] (104)Connection reset by peer: mod_fcgid: read data from fastcgi server error.
[Sun Dec 12 16:42:23 2010] [error] [client xx.xx.xx.xx] Premature end of script headers: admin.php
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#6
That really just looks like a PHP crash, which is usually a real pain to debug. If you want me to try to debug what's going on, can you send me admin CP and FTP access details? (I also assume that simply going to/using the importer in the current state will trigger the issue.)
 

XxUnkn0wnxX

Active member
#8
just a small note this tends to fix issues:

<IfModule mod_fcgid.c>
FcgidMaxRequestLen 1073741824
</IfModule>

if u place in apache config..

new version uses small number up to 1.26kb or something old one was up to 1gb as manually set.. if bigger then 1gb then set to bigger number. these numbers a represented as bytes