1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.3 400. That’s an error. Error: origin_mismatch in Google Integration

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by polle, Oct 26, 2014.

  1. polle

    polle Active Member

    Hello, today a user let me know that he is not being able to login using Google, I tried myself and this is what I get:

    Code:
    400. That’s an error.
    
    Error: origin_mismatch
    
    Application: Google API
    
    You can email the developer of this application at: mymail@gmail.com
    
    Request Details
    =
    from_login=1
    scope=https://www.googleapis.com/auth/plus.login email
    redirect_uri=postmessage
    state=462641|0.245769
    origin=http://mysite.com
    as=-181b8137a56
    request_visible_actions=http://schemas.google.com/AddActivity
    hl=es-ES
    response_type=code token id_token gsession
    access_type=offline
    cookie_policy=single_host_origin
    proxy=oauth2relay204
    include_granted_scopes=true
    client_id=308730-b1ek7g1idkqklttq.apps.googleusercontent.com
    authuser=0
    
    That’s all we know.
    This does not work:
    https://xenforo.com/help/google-integration/
    https://xenforo.com/community/resources/setting-up-facebook-twitter-google-integration.2811/

    I have my forum on site.com/forum

    What can the problem be ?

    Thank you.
     
  2. polle

    polle Active Member

    In my case this was the solution.

    Origin: domain.com
    Redirect: domain.com/forum

    Be sure tu disable cache in your server when testing.

    Thanks.
     
  3. bcercan

    bcercan Active Member

    I had same problem and I added :8080 to end of the domain which on origin I mean like Origin: domain.com:8080 and It worked!
     
  4. bkurkjian

    bkurkjian Member

    I'm getting the same error; neither of what has been suggested is working though:

    Request Details
     
  5. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    What have you entered as the origins in Google?
     
  6. bkurkjian

    bkurkjian Member

    Sorry for the late update. It was a cookie problem...it's always the cookies :confused:
     

Share This Page