• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Not a bug 1.2 - Responsive - (Chrome) tap-to-the-top not working

CyclingTribe

Well-known member
#1
iPhone 5 - landscape mode - tapping the top part of the screen doesn't scroll me right back to the top of the page. Works with other sites, but not XF.com
 

CyclingTribe

Well-known member
#3
I'm not currently on iOS 7 and the behaviour works as expected for other web sites - just not XenForo.com

However, I don't know whether the tap-to-top behaviour is something developers have any control over or whether it's out of @Kier 's hands? (Hence the report! ;))
 

Kier

XenForo Developer
Staff member
#4
Using Chrome under iOS6 on my iPhone 5 seems not to have a problem with the top-tap control in either landscape or portrait mode - does it happen on a specific page, or all of them?
 

CyclingTribe

Well-known member
#6
Using Chrome under iOS6 on my iPhone 5 seems not to have a problem with the top-tap control in either landscape or portrait mode - does it happen on a specific page, or all of them?
All of them - I'll do some more testing, reboot phone, try Safari, etc. and report back. (y)
 

Moshe1010

Well-known member
#9
lol ... I'm beginning to think this may be one of those "just me" issues ... :X3:
1. Do you have jailbreak? If yes, disable all add-ons

2. Try a different browser

3. Try to delete cache

4. You probably did that, but restart your device

5. You wouldn't like this, but if it really bothers you, restore your device through iTunes (backup first).
 

CyclingTribe

Well-known member
#10
Yup, sorry, should have done further tests; killed Chrome and Safari and restarted chrome and working (here) okay now.

Strange that it worked at other websites before, but does now appear to be localised to my phone.