1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 1.2 -> 1.2.1 Upgrade Server Error

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by RobParker, Aug 26, 2013.

  1. RobParker

    RobParker Well-Known Member

    Server Error
    unserialize(): Error at offset 0 of 1 bytes

    1. XenForo_Application::handlePhpError()
    2. unserialize() in XenForo/Model/StyleProperty.php at line 672
    3. XenForo_Model_StyleProperty->updatePropertyCacheInStyle() in XenForo/Model/StyleProperty.php at line 642
    4. XenForo_Model_StyleProperty->rebuildPropertyCacheInStyleAndChildren() in XenForo/Model/StyleProperty.php at line 2399
    5. XenForo_Model_StyleProperty->importStylePropertiesFromArray() in XenForo/Model/StyleProperty.php at line 2270
    6. XenForo_Model_StyleProperty->importStylePropertyXml() in XenForo/Model/StyleProperty.php at line 2203
    7. XenForo_Model_StyleProperty->importStylePropertyDevelopmentXml() in XenForo/Deferred/ImportMasterData.php at line 26
    8. XenForo_Deferred_ImportMasterData->execute() in XenForo/Deferred/Atomic.php at line 61
    9. XenForo_Deferred_Atomic->execute() in XenForo/Model/Deferred.php at line 198
    10. XenForo_Model_Deferred->runDeferred() in XenForo/Model/Deferred.php at line 321
    11. XenForo_Model_Deferred->_runInternal() in XenForo/Model/Deferred.php at line 255
    12. XenForo_Model_Deferred->runByUniqueKey() in XenForo/Install/Controller/Abstract.php at line 34
    13. XenForo_Install_Controller_Abstract->_manualDeferredRunner() in XenForo/Install/Controller/Upgrade.php at line 216
    14. XenForo_Install_Controller_Upgrade->actionRunDeferred() in XenForo/FrontController.php at line 337
    15. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
    16. XenForo_FrontController->run() in /home/sites/mysite.co.uk/public_html/install/index.php at line 18
    Any ideas?
     
  2. RobParker

    RobParker Well-Known Member

    I hit back and tried again and it worked fine but that has me slightly worried for when I do it on my live site.
     
  3. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I'd reupload the files. However, the only other time we've seen this, it was reading data out of the database in a corrupted way. It was some sort of server library conflict issue I believe (possibly using the MySQL client library from a wildly different version thatn the server).
     
  4. RobParker

    RobParker Well-Known Member

    I've seen Jake reference it a few times but nothing conclusive.

    It worked with a refresh, do you think that means it's safe or would you reupload anyway?
     
  5. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Just to confirm, when it worked on a refresh, did it still show it building the master data, templates, etc? If not, it may have just stopped running (though that shouldn't be the case with this error).

    I suppose if you didn't get a warning about files with unexpected content, you should be ok in terms of the files.

    I would potentially be concerned though as that's a very weird error. I suppose it could be add-on related. The only time I've seen it has been on the initial install and MySQL just completely failed to read BLOB columns. It's the sort of thing that should have come up before the upgrade in your case though.
     
  6. RobParker

    RobParker Well-Known Member

    I refreshed and it started rebuilding templates, etc.

    I didn't disable all addons like I normally would as this was just on a test install.
     

Share This Page