• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.4 Xenforo pop up problems


Active member
I can not upload attachment file members do not see the contact can not have transactions from the pop-up window
https://yadi.sk/i/0RiXKDHxeWqbp screenshot

awstats 7.3-14050621.parallels
bind 9.3.6-25.P1.el5_11.2
courier-imap 4.15-cos5.build1200150114.15
httpd 2.2.27-14060916
mailman 2.1.9-6.el5_6.1
mod_perl 2.0.4-6.el5
mod_python 3.2.8-4.el5
mysql 5.0.95-5.el5_9
nginx 1.6.0-1.14060611.centos5
php 5.3.3-26.el5_11
phpmyadmin 4.2.5-cos5.build1200140702.16
phppgadmin 5.1-cos5.build1200140423.18
postfix 2.8.17-14042514
PPSitebuilder 12.0.7-14111811
psa 12.0.18-cos5.build1200140606.16
psa-api-rpc 12.0.18-cos5.build1200140606.16
psa-autoinstaller 3.16.20-140624.15
psa-backup-manager 12.0.18-cos5.build1200140606.16
psa-drweb-configurator 12.0.18-cos5.build1200140606.16
psa-horde 5.2.1-cos5.build1200140821.14
psa-imp 6.2.1-cos5.build1200140818.13
psa-logrotate 3.8.2-cos5.build120140331.12
psa-mod-fcgid-configurator 2.3.9-14033113
psa-proftpd 1.3.5-cos5.build1200140529.18
psa-turba 4.2.1-cos5.build1200140818.13
roundcube 1.0.0-cos5.build1200140626.18
webalizer 2.01_10-30.1



XenForo moderator
Staff member
I have already responded to your ticket several times.

You have major server issues but the actual error you are reporting works fine for me.


Active member
Hello xenforo to xenforo transfer complete
Problem xenforo default data drectory ABD internal data drectory ?
Help ne
But solved open pop up


Active member
I don't understand what you're asking or what error you're receiving.
Sorry Engilish bad

I can't member card-
I can't attachment upload
I can't private message send
click to button loading
can show you if you want to open a demo account


Active member
Can I resolve the error by using the xenforo XenForo transition from system
Test system installed solved problem only attachment file problem
Last edited:

Tracy Perry

Well-known member
If having problems uploading make sure that internal_data and data are set at 777 permissions (and all files/directories below them also).


XenForo moderator
Staff member
This is more or less a duplicate of your other thread so I have merged them.

I have also responded to both of your tickets.