1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 XenCarta installation problem

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by sup3r, Feb 27, 2013.

  1. sup3r

    sup3r New Member

    So while trying to install the latest version of the xencarta wiki on my forum. I'm receiving this.

    [SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]An exception occurred: Invalid model 'EWRcarta_Model_Perms' specified in /home/firewoo/public_html/library/XenForo/Model.php on line 192[/COLOR][/FONT][/SIZE]
    [*][B]XenForo_Model::create()[/B] in [B]EWRcarta/Listener/NavTabs.php[/B] at line [B]7[/B]
    [*][B]call_user_func_array()[/B] in [B]XenForo/CodeEvent.php[/B] at line [B]54[/B]
    [*][B]XenForo_CodeEvent::fire()[/B] in [B]XenForo/Dependencies/Public.php[/B] at line [B]460[/B]
    [*][B]XenForo_Dependencies_Public->_getNavigationContainerParams()[/B] in [B]XenForo/Dependencies/Public.php[/B] at line [B]344[/B]
    [*][B]XenForo_Dependencies_Public->getEffectiveContainerParams()[/B] in [B]XenForo/FrontController.php[/B] at line [B]563[/B]
    [*][B]XenForo_FrontController->renderView()[/B] in [B]XenForo/FrontController.php[/B] at line [B]156[/B]
    [*][B]XenForo_FrontController->run()[/B] in [B]/home/firewoo/public_html/index.php[/B] at line [B]13
    No ideas, some help is much appreciated.
  2. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Apparently a problem with that class:


    Re-upload the XenCarta files, including that class file (library/EWRcarta/Model/Perms.php).

Share This Page