• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

When Logging in

Sylar

Well-known member
#1
When my members hit the tab at the top saying 'Log in or Sign Up' and click in the 'name or email' box it redirects them to random sites for some reason. Is this an error in Xenforo, or is there something wrong with my templates? Thanks.
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#2
It's never happened to me any any XenForo installation.

Even if you have edited any of the related templates, that doesn't sound like something which would be caused by a template edit.

Have you confirmed this yourself?
Does it happen to everyone?

Can you post a link to the site so I can test it?
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#4
When hovering over the name or email field, a link to cybershop.com or goto.com (etc.) appears in the browser bottom left corner.

You seem to have linked URLs to the field.

Have you installed any additional JavaScript?
 

Sylar

Well-known member
#5
Not sure, as the theme you see is custom. I will talk to the designer about it.
Actually, when looking in the JS folder in my files, I added the BD banking and reputation add-on. Other than that, I'm not sure.
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#11
Look in the login_bar or login_bar_form templates.

It has to be JavaScript though as the URL changes with each page load.
 

Kier

XenForo Developer
Staff member
#14
It sounds like the site has been vandalised and malware injected. If you have SSH access, grep the entire web root for that cybershop text.
 

Sylar

Well-known member
#16
LOL! I just found the problem. It wasn't malware at all, it was the 'Banner Ads' at the bottom of the forum. It's a Javascript code, but how would I go about removing it from interfering with the Login Box? Thanks :)