1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 Warning does not open conversation.

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Bas D, Sep 26, 2013.

  1. Bas D

    Bas D Member

    Hi everyone!

    I encountered this problem after I was changing some messages from the warning system..
    Somehow, It does not automaticly open conversations with the set message anymore?

    Website: www.snapcraft.net

    I choose the right warning:
    [​IMG]
    Warning configuration (See the conversation settings)
    [​IMG]
    It does not show here
    [​IMG]

    And when I click warn, The user get's no PM at all, In the past, Players DID automaticly get a PM, how do I solve this problem?
     
    Last edited: Sep 26, 2013
  2. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Can you replicate this on a default style? Have you edited either of the phrases?
     
  3. Bas D

    Bas D Member

    I have not edited one of the phrases, and yes, it also happens on the default style (Just tried it again on default)
     
  4. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Can you reproduce this with add-ons disabled?
     
  5. Bas D

    Bas D Member

    Still encountered the problem with add-ons disabled.
     
    Last edited: Sep 26, 2013
  6. Bas D

    Bas D Member

    Bump.
    Still not resolved.
     
  7. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Submit a ticket with ACP login details (assuming that user can also warn people) and I'll look at it.
     
    Bas D likes this.
  8. Bas D

    Bas D Member

    Alright, Thanks, I did.
     

Share This Page