• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Fixed  Very minor display issue

mjp

Well-known member
#1
When you click the "spam" link the medium default avatar is displayed. But the image repeats and at the bottom you can see a tiny slice of the top of the image:

Untitled-3.jpg

Just so you know it's not an issue with my custom image there, you can see it happens on the default too (though it's a bit more difficult to see):

Untitled-4.jpg

Not a big deal, just an FYI.

---

Also on the page that shows the threads in a forum, the small 48 x 48 image is used, but it is displayed at 36 x 36. Again, not a big deal, but I thought I'd point it out. Someone probably already mentioned it, but I couldn't find the thread.

Untitled-5.jpg

The only place I can see where the small avatar is displayed at 48 x 48 is in the Profile Posts section. If the thread view is going to display at 36 x 36, the default small avatar image should be 36 x36. Otherwise there is unnecessary image distortion.

Minor points, I realize, but I was just replacing the default icons and noticed these things.
 

Kier

XenForo Developer
Staff member
#2
Aah, looks like an image being displayed inline and no-repeat not being specified. Should be relatively straight-forward to fix next time I'm in that template.
 

Kier

XenForo Developer
Staff member
#4
Fixed for the next release - it was an over-zealous use of 'background: none' rather than 'background-color: transparent' when dealing with avatars shown in form overlays.
 

Andy.N

Well-known member
#5
Fixed for the next release - it was an over-zealous use of 'background: none' rather than 'background-color: transparent' when dealing with avatars shown in form overlays.
Kier,
Did you also fix the problem with 36x36 thumbnail that mjp brought up on the second part of this first post?