1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not a Bug Use uncompressed JavaScript files

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Alluidh, Oct 9, 2011.

  1. Alluidh

    Alluidh Well-Known Member

    Hi

    In Debug Mode is an option
    The default is disable and for me it is ok, because it has to be
    Right?
     
  2. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    Yes, it should be disabled.

    The only people who should enable that option are those who know how to change the file structure to actually allow the system to use the uncompressed JS.
     
  3. Alluidh

    Alluidh Well-Known Member

    But you need to correct the text from disable to enable
     
  4. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    I don't understand. The text appears 100% correct to me.
     
  5. Alluidh

    Alluidh Well-Known Member

    This is your text
    The default option is "disabled". So if you want to run a development copy of XenForo with the full, uncompressed versions of the XenForo JavaScript files, for me you need to enable this option. Or not?
     
  6. ragtek

    ragtek Guest

     

    Attached Files:

  7. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    Not sure why I didn't spot that. o_O

    Fixed now.
     
  8. ragtek

    ragtek Guest

    Hm, that's a little bit strange.

    If i want to use the uncompressed, i have to:

    1. Overwrite js/xenforo with xenforo.full content
    2. Activate the option

    right?

    Why not include xenforo.full instead of /xenforo in the template?
    This will "break" and i would need to do this again and again on every xf update.

    :)( just happened to me now after the update to beta2)
     

Share This Page