1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Upgrading to wrong version?

Discussion in 'Installation, Upgrade, and Import Support' started by Flexin, Aug 5, 2013.

  1. Flexin

    Flexin Active Member

    When I try to install is says "Click the button below to begin the upgrade to 1.1.2."

    I downloaded 1.2 and installed the files. Whey would I be getting this?

    James
     
  2. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Are you upgrading from 1.1.1?
     
  3. Flexin

    Flexin Active Member

    On the same page, on the top blue bar it is saying 1.1.2. I was sure I upgraded to 1.1.5. How can I check my version? I know there is a way but in my tired state I can't seem to remember.

    James
     
  4. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    It's in the header of your ACP.
     
  5. Flexin

    Flexin Active Member

    Ok thanks. I'm on 1.1.4.

    James
     
  6. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    It looks like the wrong files were downloaded to me. Re-download 1.2.0 and upload the files again.
     
  7. whynot

    whynot Well-Known Member

    It's happened to me.
     
  8. Flexin

    Flexin Active Member

    This is the file that I downloaded. xenforo_1.2.0_<redacted>_upgrade. The only other thing I can think of is that I'm uploading to the wrong area. Could be possible. I know I did that once before when installing something. But I'm not sure.

    James
     
  9. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    It's really the only possible explanation, unfortunately.
     
  10. Flexin

    Flexin Active Member

    Can someone guide me to the right location?

    James
     
  11. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Upload the contents of the /upload folder to your installation/forum directory.
     
  12. Flexin

    Flexin Active Member

    I think I had the same issue with another upgrade. More then once I went to upload something (before the update installer) and put things in the wrong spot. Took a few tries to get it right. That made a mess of things. So its not like I can just go in and find the files and upgrade. I seem to have some things in more then one spot. I tried again to install it and I though I got it right this time but I still having the same problem.

    James
     
  13. Flexin

    Flexin Active Member

    Ok I think I'm getting some where. When I try to upgrade I'm now getting this error.

    Server Error
    Missing argument 2 for XenForo_Application::resolveDynamicClass(), called in /home/gearhead/public_html/library/XenForo/Install/Controller/Upgrade.php on line 45 and defined

    1. XenForo_Application::handlePhpError() in XenForo/Application.php at line 364
    2. XenForo_Application::resolveDynamicClass() in XenForo/Install/Controller/Upgrade.php at line 45
    3. XenForo_Install_Controller_Upgrade->_setupSession() in XenForo/Controller.php at line 298
    4. XenForo_Controller->preDispatch() in XenForo/FrontController.php at line 309
    5. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 132
    6. XenForo_FrontController->run() in /home/gearhead/public_html/install/index.php at line 18
     
  14. Flexin

    Flexin Active Member

    Just noticed that it caused my site to be down. Any ideas on what is wrong? I'm hoping to fix it without having to try to restore. I don't want to lose todays posts.

    James
     
  15. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Try disabling your add-ons.
     
  16. Flexin

    Flexin Active Member

    I can't even get into the acp.

    An unexpected database error occurred. Please try again later.

    James
     
  17. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

  18. Flexin

    Flexin Active Member

  19. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Can you attempt to reupload the files?
     
  20. Flexin

    Flexin Active Member

    I think I have to.

    James
     

Share This Page