• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.5 Upgrade to 1.5.2 Failed

#1
Since I got the PHP and MySQL upgraded last week finally, thought I would upgrade the forum tonight. Got everything uploaded in the forum folder fine and then went to do the upgrade on the site when I got this almost immediately after it started on http://www.gameogre.com/forums/install/index.php?upgrade/run

Failed to get controller response and reroute to error handler (XenForo_Install_Controller_Upgrade::actionrun)

An exception occurred: Undefined index: in /home/gameogre/public_html/forums/library/config.php on line 19

XenForo_Application::handlePhpError() in config.php at line 19
require() in XenForo/Application.php at line 616
XenForo_Application->loadConfig() in XenForo/Application.php at line 265
XenForo_Application->loadDefaultData() in XenForo/Install/Controller/Abstract.php at line 10
XenForo_Install_Controller_Abstract->_preDispatchFirst() in XenForo/Controller.php at line 304
XenForo_Controller->preDispatch() in XenForo/FrontController.php at line 350
XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
XenForo_FrontController->run() in /home/gameogre/public_html/forums/install/index.php at line 18

The forum is still up in debug mode somehow and I even see a new feature, but the upgrade wont complete. I uploaded it twice and the forum itself even tried to upload it once.

Anybody know what caused this and how it can be fixed?