1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 Undefined index - Importing vB3.8

Discussion in 'Installation, Upgrade, and Import Support' started by Lilybet, Oct 7, 2011.

  1. Lilybet

    Lilybet Member


    Whist trying to import my vB3.8 db (users import) into 1.1 today, it wouldn't complete due to these errors:

    info removed for security issues!

    would love for some kind soul to assist/advise me how restore the db successfully, and thank you for reading!;)
  2. ShadyX

    ShadyX Well-Known Member

  3. Lilybet

    Lilybet Member

    thanks for your reply; I am indeed using BETA 2! :)
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Can you run the "File Health Check" under Tools to make sure the files were all uploaded correctly?
    Lilybet likes this.
  5. Lilybet

    Lilybet Member

    Hi dear Mike! :)

    All 1,053 checked files are present and correct.

    I found no threads and only 90 member's out of 9,500 member's imported, too! :(
  6. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Lilybet likes this.
  7. Lilybet

    Lilybet Member

    BETA 2 was added after the import! Thanks for that link...
  8. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    You should restore a backup from before your upgrade to 1.1 and upgrade again. Or at least run the import again using beta 2.
    Lilybet likes this.
  9. Lilybet

    Lilybet Member

    thanks, dear Jake! :) I reinstalled XF1.1 beta2, and imported again, and all was fine except Permissions!

Share This Page