1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

RM 1.0 Unable to upload resource

Discussion in 'Resource Manager Support' started by Saarbruecken, Mar 27, 2013.

  1. Saarbruecken

    Saarbruecken Active Member

    Howdy :)

    every time I try to upload a file on the Resource Manager, I keep getting the following error message:

    Code:
    The following error occurred
     
    undefined
    <file name>
    /etc/php5/apache2/php.ini
    upload_max_filesize = 8M
    post_max_size = 8M

    Nothing in Apache log though, file got only a few kilobytes, any ideas?
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Which file, type and size are you trying to upload?
     
  3. Saarbruecken

    Saarbruecken Active Member

    Hi

    rar file, txt file... doesn't really matter + always the same error message.
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Have you set the relevant options in the ACP for allowed file types?
     
  5. Saarbruecken

    Saarbruecken Active Member

    Hi

    yeah, I also added additional file formats (which are not shown when attempting to upload them), but even the pre-defined file formats are not working (they are shown, but error message above when uploading).

    Code:
    Allowed Resource File Extensions (in admin.php?options/list/xenResourceManager)
     
    zip
    rar
    txt
    pdf
    png
    jpg
    jpeg
    jpe
    gif
    psd
    tif
    scn
    scx
    mgl
    mgx
    Users also have permission to download resources, anything else I missed to configure in Admin Control Panel?
     
  6. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Try turning off the Flash uploader and seeing if you get a better error message.
     
  7. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Would it be possible to get an admin login so I can check and test?
     
    Shelley likes this.
  8. Saarbruecken

    Saarbruecken Active Member

    Hi

    I have turned off Flash Uploader in admin.php?options/list/attachments and now the files have been uploaded successfully. I would prefer using the flash uploader though, want me to submit a ticket or do you have further things I could try first? Thanks.
     
  9. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Can you attach images to resources or posts with the Flash uploader enabled?
     
  10. Saarbruecken

    Saarbruecken Active Member

    Hi

    no, same error message, I tried uploading JPG.
     
  11. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Is your forum protected by HTTP auth? If so, the Flash uploader won't work.

    Alternatively, there could be something coming from something like mod_security. You may need to check your web server error logs.
     
  12. Saarbruecken

    Saarbruecken Active Member

    I guess I found it, the flash uploader seems to have problems with Squid Webcache.

    Code:
    1364388106.894    27 192.168.XXX.XXX TCP_DENIED/407 1768 POST http://www.XXXXXX.XXXXXX/attachments/do-upload.json?hash=xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx&content_type=resource_version&key=resource - NONE/- text/html
    
     

Share This Page