1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 Unable to register and Nav bar faulty

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by BlissMC, Sep 11, 2014.

  1. BlissMC

    BlissMC New Member

    Ok, so I reverted changes in the navigation and now my navbar is really jacked up lol. Also, it is impossible to register for some reason. I was able to last night just fine but now I cannot make a new account nor can anyone else.

    Thanks for your time and help!

    [​IMG]
     
  2. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    If you post the forum URL then we can try to debug your custom style. But you should first try installing a default style to see if that fixes the problem.
     
  3. BlissMC

    BlissMC New Member

    http://192.99.247.172/

    The bar seems to work fine with default, the UI.X dark doesnt. I've been trying to figure this out all day lol.

    I found out the registration issue is from an Addon I was using though.
     
  4. Mr. Goodie2Shoes

    Mr. Goodie2Shoes Well-Known Member

    You have an error here:
    Code:
    #header, #header > div
    
    Remove that CSS property... should be inside uix.css or uix_dark.css template :)

    P.S. remove this whole block:
    Code:
    #header, #header > div {
        margin: 16px 0;
    }
    
    Or change it to:
    Code:
    #header #logoBlock {
        margin: 16px 0;
    }
    
     
  5. Mr. Goodie2Shoes

    Mr. Goodie2Shoes Well-Known Member

    And also, these files are missing:
    Code:
    /js/audentio/uix/functions.min.js
    /js/audentio/uix/modernizr.js
    /js/audentio/uix/functions.min.js
    
     
    BlissMC likes this.
  6. BlissMC

    BlissMC New Member

    Thank you very much for your help. I've updated my files and and got everything working. Thank you so much :)
     

Share This Page