1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.3 Twitter/Google+ login error

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Jay182uk, Mar 25, 2014.

  1. Jay182uk

    Jay182uk Member


    We recently purchased the latest Xenforo license last week

    Just setting things up (community.mixedmartialmobile.com)
    and the login for twitter and google+ doesnt appear to be working.

    I've followed the guides here: http://xenforo.com/help/twitter-integration/
    and http://xenforo.com/help/google-integration/

    and followed all the steps methodically, but on clicking 'log in' at the top of the forums, and then selecting twitter or google+, it shows the attached error messages respectively..

    any help would be greatly appreciated.



    Attached Files:

  2. Jay182uk

    Jay182uk Member

    OK, I've managed to fix the google+ login, but the Twitter one still isn't working?
  3. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    There is an issue in 1.3.0 that affects Twitter login that is specific to you not having SSL support in PHP via OpenSSL (but having it via cURL). If you go to admin.php?tools/phpinfo, do you see any references to "OpenSSL"? If not, that may be the issue (it's fixed in 1.3.1). If you do, then I would double check the key and secret values that you entered.
  4. Jay182uk

    Jay182uk Member

    Hi Mike, thanks for your reply :)
    I checked out the php info: http://community.mixedmartialmobile.com/admin.php?tools/phpinfo
    it seems to mention OpenSSL a few times?

    As I said, we paid for our license less than a week ago, so is that the most recent updated version?

    I just triple checked the key and secret values for the Twitter login, and they're correct.

    Any further thoughts?

  5. Amaury

    Amaury Well-Known Member

    In regard to this, yes. XenForo 1.3.1 has not yet been released. When you purchase a license, it will always be the latest version.
  6. Jay182uk

    Jay182uk Member

    So does this mean that I'll just have to accept that the Twitter login feature doesnt work for my forum?
    and I'll have to wait until an update to fix it?

    Just want to be clear.

  7. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    If you submit a ticket via the customer area with FTP details, I can look into it.
  8. abbychase

    abbychase Active Member


    I have the same issue with Twitter.

    Mine does mention OpenSSL a few times as well.

Share This Page