RM 2.1 Trying to attach more than 5 images to a Resource, getting error that 5 is max

Kevin

Well-known member
I thought I changed the right setting but, apparently, not. :D

I created a new Resource and ran into an error message that I could only attach up to 5 images. So I saved the resource and went in the ACP options for XFRM I changed "Maximum number of resource files" to a higher number. Going back to edit the resource I got the same error message. HHhmmm.... I tried logging out, closing my browser, trying a different browser, cleaning permissions cache, trying a different user account, restarting httpd service, clearing cookies... basically everything I could think of, all with no luck. I can't find any other options that might seem to be involved that would affect it. Heck, I even updated XF and XFRM to the current versions.

XF: 2.1.3
XFRM: 2.1.3

Any thoughts on what I may have missed? I'm stumped on this one; what do I need to change to add more than 5 images to a resource? 🤔
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
Are the images the actual resource or are you adding them to the resource description/content?

The 'Maximum number of resource files' option is for the actual resource files, not attached images in the message area.
 

Kevin

Well-known member
Are the images the actual resource or are you adding them to the resource description/content?

The 'Maximum number of resource files' option is for the actual resource files, not attached images in the message area.
They are screen shots I'm trying to attach & embed inline to the description.

... and I see that my initial thinking was incorrect. I was thinking that the attachment limit for a "Resource" would be self-contained to within the RM settings but I see now that the Description of the Resource is limited by the Attachments Maximum attachments per message setting. Well, dang it, but problem solved.

Thanks
 
Top