1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Time Zone wrong, despite ACP setting

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by OwenJames, Jun 28, 2013.

  1. OwenJames

    OwenJames Active Member


    Searched for this, but couldn't find anything specific to my problem...

    I have my time zone set correctly in ACP (GMT +9), but on the forum it is wrong.

    Any ideas?

    Thanks in advance.
  2. EQnoble

    EQnoble Well-Known Member

    What timezone is your user profile set to?
    Oldschool and Amaury like this.
  3. xIsabel38

    xIsabel38 Well-Known Member

    As EQnoble said, this is due to your user profile settings. What happened is when you first installed Xenforo and setup your admin account, your settings inherited the default settings (including a Timezone that differs than the one you really want). Even though you changed everything in the ACP, that only applies to newly created accounts. Simply update your profile information.
    Last edited: Jun 28, 2013
    Oldschool likes this.
  4. OwenJames

    OwenJames Active Member

    Ha, you are correct!

    Thanks once again for a superbly fast reply. I really feel like I am getting value for money with this.

    So, will the members be set to the correct timezone, or will they too have to change things like I just did?

  5. Russ

    Russ Well-Known Member

    They choose it upon when they register.
  6. Oldschool

    Oldschool Member

    Funny, I noticed the exact same thing today, was driving me crazy changing the settings on both my server and the xenforo installation, rebuilding caches, couldn't figure it out until I found this thread! Great advice guys!
  7. EQnoble

    EQnoble Well-Known Member

    Welcome to the community.

Share This Page