1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 The wrong usergroup title is being displayed

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Stuart Wright, Dec 13, 2014.

  1. Stuart Wright

    Stuart Wright Well-Known Member

    So I have members who have three secondary usergroups:
    Member - user title override: 20
    Active Member - user title override: 30
    Well-known Member - user title override: 40

    Obviously the displayed title should be Well-known Member, but in their posts, their title is Active Member.
    There are no titles in the user title ladder.
    What am I missing?

    [Edit: I changed the post to read that it is happening to all members]
     
    Last edited: Dec 13, 2014
  2. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Does the user have a custom title of Active Member?
     
  3. Stuart Wright

    Stuart Wright Well-Known Member

    I don't allow custom titles, Jeremy.
     
    Last edited: Dec 13, 2014
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Rebuild user caches. If that fixes it, then it's very likely that there is an add-on that has been interfering with the actions that need to run after saving a user.
     
  5. Stuart Wright

    Stuart Wright Well-Known Member

    @Jeremy could you move this thread into the bug reports please and delete posts #2, 3 and this one as they are not relevant now I have found it is happening to everyone.
    Thanks

    [Edit: Mike I ran the user cache update yesterday and it didn't help, but just to be on the safe side I will run the promotions update and the users update again and report back. Both take more than an hour to run. Are they running on banned members? We have 32,000 banned members and not running it on those in the update would help a little bit]
     
  6. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    At the moment there isn't enough evidence to suggest this is a XenForo bug.

    Seeing as I have Admin CP access, if you list some specific users where this is happening I will look into it for you.
     
  7. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    I think I've found an affected user "Det" so I will take a look.
     
  8. Stuart Wright

    Stuart Wright Well-Known Member

    Appreciated, Chris. The user cache rebuild is still in-progress. Bloomin' thing takes so long!
    Yes, user Det is still showing as an Active Member instead of Distinguished Member as he has 166 trophy points.
     
  9. Stuart Wright

    Stuart Wright Well-Known Member

    Ok the user cache rebuild has finished and members are still showing the wrong title.
     
  10. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Throw a few more examples my way and I'll investigate further later.
     
  11. Stuart Wright

    Stuart Wright Well-Known Member

  12. MatthewUK

    MatthewUK Member

    Did you get to the bottom of this? I'm experiencing similar issues with some members (even after rebuilding caches and having no custom titles in use).

    EDIT: Sorted - I needed to alter 'Use the default user title ladder' setting in groups. :LOL:
     
    Last edited: Dec 27, 2014
  13. Stuart Wright

    Stuart Wright Well-Known Member

    The user title ladder won't work for us because we promote people using a mixture of trophies and messages. The ladder allows for the use of one method only.
     
    MatthewUK likes this.

Share This Page