1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed Tag Members/Crop Media does not work (as shown in instruction) on iOS

Discussion in 'Media Gallery Resolved Bugs' started by Grover, Nov 22, 2014.

  1. Grover

    Grover Well-Known Member

    Photo 22-11-14 23 26 24.png

    This is the instructional message we receive from Xenforo MG when we go to Media Tools > Tag Members in Media. But... when we are on an iPad clicking and dragging will not do anything. So this message is confusing when you are on iOS. In fact, Tagging Members does not work altogether.
     
  2. Grover

    Grover Well-Known Member

    Photo 22-11-14 23 33 08.png

    This is the instructional message we receive from Xenforo MG when we go to Media Tools > Crop This Image. But... when we are on an iPad clicking and dragging will not do anything. So this message is confusing when you are on iOS. In fact, Cropping an Image does not work altogether.

    (I am using iOS 6.x)
     
  3. Martok

    Martok Well-Known Member

    I can't get it to work on Android either. I can't remember if it ever worked due to the limitations of touch devices but if not then the option shouldn't be available on them. Maybe it wasn't available when it was a button rather than a menu item?
     
  4. Grover

    Grover Well-Known Member

    Agreed yes. If it doesn't work, then don't offer it to the enduser as an option/tool if we work on iOS.
     
  5. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    This is sorted for the next release, thanks.
     
    Grover and Martok like this.

Share This Page