1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Start Conversation from Post Bit 1.3

Adds a "Start a Conversation" link underneath the postbit

  1. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Chris Deeming submitted a new resource:

    Start Conversation from Post Bit (version 1.0) - Adds a "Start a Conversation" link underneath the postbit (if you have permission to do so)

    Read more about this resource...
     
    Shelley and (deleted member) like this.
  2. Shelley

    Shelley Well-Known Member

    Excellent work Chris. I read someone requesting this today and as always these useful little add-ons are release quickly. As always, amazing work. :bigthumbsup:
     
    vVv and Chris D like this.
  3. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Thanks Shelley.

    It actually already exists as a template edit that some people were struggling with. So thought making it into an add-on would be useful with the added bonus now that the Start Conversation link is hidden/shown based on the user's privacy settings. (y)
     
  4. Cees50

    Cees50 Active Member

    Thank you for this add on. My users will be happy with it :)
     
    Chris D and Adam Howard like this.
  5. oman

    oman Well-Known Member

    Thanks. Some users who are new the site don't know how to start a new conversation, so this helps.

    Another case where the little things count.
     
  6. oman

    oman Well-Known Member

    Quick question, where can I adjust the text colour of this?
     
  7. vVv

    vVv Guest

    Yes!! :D Awesome work as always Chris! :) ;) I was actually wanting something like this before, will install asap! :D
     
  8. Tracy Perry

    Tracy Perry Well-Known Member

    Great work Chris... one request. Is it possible to modify your add-on to allow the conversation to start by popping up another browser window (with the window as definable size) as I have done the template edit that I submitted?
     
  9. Cees50

    Cees50 Active Member

    Hi Chris,

    I started my xf forum just with a few mods. Then the old forum is imported. The old admin is not anymore the admin. (id 1)

    But there are threads of him in the forum. If i use the add-on i get this error, when i open a thread were he is in

    Code:
    Missing following state for user ID 1 in user
     
        XenForo_Model_User->passesPrivacyCheck() in XenForo/Model/Conversation.php at line 1092
        XenForo_Model_Conversation->canStartConversationWithUser() in ConversationPostBit/ControllerPublic/Thread.php at line 15
        ConversationPostBit_ControllerPublic_Thread->actionIndex() in Waindigo/Library/ControllerPublic/Thread.php at line 16
        Waindigo_Library_ControllerPublic_Thread->actionIndex() in EWRmedio/ControllerPublic/Thread.php at line 7
        EWRmedio_ControllerPublic_Thread->actionIndex() in EWRporta/ControllerPublic/Thread.php at line 9
        EWRporta_ControllerPublic_Thread->actionIndex() in XenForo/FrontController.php at line 310
        XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 132
        XenForo_FrontController->run() in /home/dreamreef/domains/dreamreef.nl/public_html/index.php at line 13
    So i switched it off. And it all worked again. Any idea?
     
  10. Member 3639

    Member 3639 Active Member

    Also getting an error about that too, mine was originally a phpbb forum is that helps:

    Server Error

    Missing following state for user ID 1 in user
    1. XenForo_Model_User->passesPrivacyCheck() in XenForo/Model/Conversation.php at line 1092
    2. XenForo_Model_Conversation->canStartConversationWithUser() in ConversationPostBit/ControllerPublic/Thread.php at line 15
    3. ConversationPostBit_ControllerPublic_Thread->actionIndex() in EWRporta/ControllerPublic/Thread.php at line 9
    4. EWRporta_ControllerPublic_Thread->actionIndex() in XenForo/FrontController.php at line 310
    5. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 132
    6. XenForo_FrontController->run() in /home/gamingon/public_html/index.php at line 13
     
  11. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Does this update make any difference for you guys?
     

    Attached Files:

  12. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

    I had the same error as they reported and the update gave me thus



    Server Error

    Mysqli prepare error: Not unique table/alias: 'user_option'
    1. Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare() in Zend/Db/Statement.php at line 115
    2. Zend_Db_Statement->__construct() in Zend/Db/Adapter/Mysqli.php at line 381
    3. Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 478
    4. Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in XenForo/Model.php at line 218
    5. XenForo_Model->fetchAllKeyed() in XenForo/Model/Post.php at line 198
    6. XenForo_Model_Post->getPostsInThread() in XenForo/ControllerPublic/Thread.php at line 69
    7. XenForo_ControllerPublic_Thread->actionIndex() in Ragtek/ML/Extend/ControllerPublic/Thread.php at line 22
    8. Ragtek_ML_Extend_ControllerPublic_Thread->actionIndex() in Waindigo/SocialGroups/ControllerPublic/Thread.php at line 10
    9. Waindigo_SocialGroups_ControllerPublic_Thread->actionIndex() in AnonymousPosting/ControllerPublic/Thread.php at line 4
    10. AnonymousPosting_ControllerPublic_Thread->actionIndex() in FirstClickFree/XenForo/ControllerPublic/Thread.php at line 38
    11. FirstClickFree_XenForo_ControllerPublic_Thread->actionIndex() in ThreadWatchers/ControllerPublic/Thread.php at line 7
    12. ThreadWatchers_ControllerPublic_Thread->actionIndex() in ConversationPostBit/ControllerPublic/Thread.php at line 7
    13. ConversationPostBit_ControllerPublic_Thread->actionIndex() in XenForo/FrontController.php at line 310
    14. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 132
    15. XenForo_FrontController->run() in /home/sociall1/public_html/forums/index.php at line 13
     
  13. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Arses.

    Ok. My next release will NOT contain functionality that checks whether a PM can be started or not.

    It is this which is causing the problem.

    I will reinstate it in the future, but at least while we're waiting the add-on can still be used.
     
    Dan, Adam Howard and Cees50 like this.
  14. Cees50

    Cees50 Active Member

    Thanks Chris..
     
  15. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Chris Deeming updated Start Conversation from Post Bit with a new update entry:

    Bug fix...

    Read the rest of this update entry...
     
    Adam Howard likes this.
  16. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

  17. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

  18. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

  19. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

  20. HydraulicJack

    HydraulicJack Well-Known Member

    Chris, I would like to use this function but restrict it just to Admins and Moderators.
    If that is possible, could you please describe specifically how it can be implemented (sorry I'm not a coding wizard so I need a step by step for that).
    If you can provide these details I'll be happy to install it and make a donation (funds limited but could manage US$15).
    THANKS!
     

Share This Page