• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.2 Spam link

wickedstangs

Well-known member
#1
On my test site 1.2.0 Beta 4, I have spam and can't find the spam function for deleting the member, why is that? Some members I can and some I can't use that function.

spamfunction.JPG
 

tenants

Well-known member
#2
Admin CP -> Home -> Options -> Spam Management -> Spam Cleaner User Criteria

Set the criteria so that it catches users that have registered for x days (I believe you can set this to 0)
 

wickedstangs

Well-known member
#3
Admin CP -> Home -> Options -> Spam Management -> Spam Cleaner User Criteria

Set the criteria so that it catches users that have registered for x days (I believe you can set this to 0)
Here is my spammer. He registered awhile back..
spamer.JPG

How would I change the below too? I tried 1 in the max messages. Is there a CRON Job I have to run for it to work?
spamf2.JPG
 

Attachments

Last edited:

tenants

Well-known member
#6
If you set them all to 0, you'll be able to apply this to all users... but you shouldn't need to (its safer to not set these all to 0, you don't want to accidentally spam clean real users)

Set the Max Message count to 20 (this will catch this spam user, and shouldn't catch real users)
Set the Days since registered to 200 (this will catch this spam user)
Leave the max likes at 5 (this will catch this spam user, and shouldn't catch real users)

If this seems too confusing, set them all to 0 (but be careful who you clean up)
 
Last edited: