• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.2 SOLVED - 404 on user profiles

#1
Hi all,

I am currently having a problem with my install where I am getting a 404 error every time I trry to view a user profiles. This error occurs in the pop up/modal window as well as the actual profile page.

It is a new install and has been taken back to the basics (no add ons or themes).

Has anyone experienced this yet? More details can be provided if required.
 

Chris D

XenForo developer
Staff member
#2
What is your forum's URL? And when you go to a user's profile, what does the URL read like in the address bar?

How do you know for sure that it is a 404 error? What's the actual wording of the error?

When you get the error via clicking on a user's member card, is anything additional logged in the Javascript console? F12 > Console.

Have you enabled full friendly URLs? Do you have any .htaccess files? Have you customised these? Do you have any redirection scripts from your old forum software to the new?
 
#3
Hi Chris, thanks for the speedy reply.

The url is www.carconvo.com

1. The url reads as http://www.carconvo.com/members/andy.1/ but displays an actual 404 message - 'HTTP/1.1 404 Not Found'
2. Console log includes:

OverlayLoader for members/andy.1/?card=1 xenforo.js?_v=ddf0db58:263
  1. GET http://www.carconvo.com/members/andy.1/?card=1&&_xfRequestUri=%2F&_xfNoRedi…1379406208%2Cb83a698c0c0d96eb60f43fe51f11ccaab605d294&_xfResponseType=json 404 (Not Found)
3. Full friendly URLs were enabled however have been disabled to test, I would like to implement them again though.
4. I had previously installed amember and everything seemed ok, however I disabled it until I am able to integrate the forms correctly with Xenforo.