1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 SitemapHandler error

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by ALMUSA, Dec 5, 2014.

  1. ALMUSA

    ALMUSA Member

    1. Undefined index: hostToday at 5:54 AM - library/XenForo/SitemapHandler/Abstract.php:90
    2. Delete...
      Undefined index: schemeToday at 5:54 AM - library/XenForo/SitemapHandler/Abstract.php:91
    3. Delete...
      Undefined index: schemeToday at 5:54 AM - library/XenForo/SitemapHandler/Abstract.php:92
    4. Delete...
      Undefined index: hostToday at 5:54 AM - library/XenForo/SitemapHandler/Abstract.php:92
    5. Delete...
      Undefined index: hostToday at 5:54 AM - library/XenForo/SitemapHandler/Abstract.php:90
    6. Delete...
      Undefined index: schemeToday at 5:54 AM - library/XenForo/SitemapHandler/Abstract.php:91
    7. Delete...
      Undefined index: schemeToday at 5:54 AM - library/XenForo/SitemapHandler/Abstract.php:92
    8. Delete...
      Undefined index: hostToday at 5:54 AM - library/XenForo/SitemapHandler/Abstract.php:92
    9. Delete...
      Undefined index: hostToday at 5:54 AM - library/XenForo/SitemapHandler/Abstract.php:90
    10. Delete...
      Undefined index: schemeToday at 5:54 AM - library/XenForo/SitemapHandler/Abstract.php:91
    11. Delete...
      Undefined index: schemeToday at 5:54 AM - library/XenForo/SitemapHandler/Abstract.php:92
    12. Delete...
      Undefined index: hostToday at 5:54 AM - library/XenForo/SitemapHandler/Abstract.php:92
    13. Delete...
      Undefined index: hostToday at 5:54 AM - library/XenForo/SitemapHandler/Abstract.php:90
    14. Delete...
      Undefined index: schemeToday at 5:54 AM - library/XenForo/SitemapHandler/Abstract.php:91
    15. Delete...
      Undefined index: schemeToday at 5:54 AM - library/XenForo/SitemapHandler/Abstract.php:92
    16. Delete...
      Undefined index: hostToday at 5:54 AM - library/XenForo/SitemapHandler/Abstract.php:92
    17. Delete...
      Undefined index: hostToday at 5:53 AM - library/XenForo/SitemapHandler/Abstract.php:90
    18. Delete...
      Undefined index: schemeToday at 5:53 AM - library/XenForo/SitemapHandler/Abstract.php:91
    Showing 20 of 22 items

    Page 1 of 2

    1. Undefined index: schemeToday at 5:53 AM - library/XenForo/SitemapHandler/Abstract.php:92
    2. Delete...
      Undefined index: hostToday at 5:53 AM - library/XenForo/SitemapHandler/Abstract.php:92
    Showing 2 of 22 items

    Page 2 of 2

    When i click on it I get these messages.

    Undefined index: host

    library/XenForo/SitemapHandler/Abstract.php(90): XenForo_Application::handlePhpError(8, 'Undefined index...', 'p...', 90, Array)

    #1 library/XenGallery/SitemapHandler/UserMedia.php(46): XenForo_SitemapHandler_Abstract->getCanonicalPaths()
    #2library/XenForo/Deferred/Sitemap.php(160): XenGallery_SitemapHandler_UserMedia->getData(Array)
    #3 XenForo/Deferred/Sitemap.php(90): XenForo_Deferred_Sitemap->_buildSitemap(Object(XenGallery_SitemapHandler_UserMedia), 0, 7.99999499321)
    #4 XenForo/Model/Deferred.php(256): XenForo_Deferred_Sitemap->execute(Array, Array, 7.99999499321, '')
    #5 library/XenForo/Model/Deferred.php(390): XenForo_Model_Deferred->runDeferred(Array, 7.99999499321, '', false)
    #6 library/XenForo/Model/Deferred.php(335): XenForo_Model_Deferred->_runInternal(Array, NULL, '', false)
    #7 deferred.php(23): XenForo_Model_Deferred->run(false)
    #8 {main}




    Undefined index: scheme


    #0 library/XenForo/SitemapHandler/Abstract.php(91): XenForo_Application::handlePhpError(8, 'Undefined index...', p...', 91, Array)
    #1 /library/XenGallery/SitemapHandler/UserMedia.php(46): XenForo_SitemapHandler_Abstract->getCanonicalPaths()
    #2 /library/XenForo/Deferred/Sitemap.php(160): XenGallery_SitemapHandler_UserMedia->getData(Array)
    #3 /library/XenForo/Deferred/Sitemap.php(90): XenForo_Deferred_Sitemap->_buildSitemap(Object(XenGallery_SitemapHandler_UserMedia), 0, 7.99999499321)
    #4 /library/XenForo/Model/Deferred.php(256): XenForo_Deferred_Sitemap->execute(Array, Array, 7.99999499321, '')
    #5 /library/XenForo/Model/Deferred.php(390): XenForo_Model_Deferred->runDeferred(Array, 7.99999499321, '', false)
    #6 /library/XenForo/Model/Deferred.php(335): XenForo_Model_Deferred->_runInternal(Array, NULL, '', false)
    #7 /deferred.php(23): XenForo_Model_Deferred->run(false)
    #8 {main}
     
  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    The underlying code throwing that is the canonical paths stuff in the abstract handler.

    I will check the code in a sec but I don't believe it is specifically Gallery related.
     
    Last edited: Dec 5, 2014
    Liam W likes this.
  3. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

  4. ALMUSA

    ALMUSA Member

  5. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    The "Board URL" is referring to the option in XenForo by that name. It isn't a valid URL.
     
  6. ALMUSA

    ALMUSA Member

    I fixed the URL and now email confirmation doesn't worko_O
     
  7. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Then you have entered an incorrect URL.
     
  8. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    What URL did you enter?
     
  9. ALMUSA

    ALMUSA Member

    Its making me confused. When I use http://example.com I get sitemapHandler error. If I change that to http://www.example.com the email confirmation doesn't work and vice versa. Now I put it back to the http://example.com and cleared the errors log. I will wait and see if I get the errors again.
     
  10. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I suspect your old value actually had a leading or a trailing space which caused the issue.
     
  11. ALMUSA

    ALMUSA Member

    I had to remove the www from the URL. If I put the WWWs it doesn't.
     

Share This Page