1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 Sign up Error

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by Crimson, Aug 25, 2014.

  1. Crimson

    Crimson Member

    When people want to register and fill out the whole form, correctly, it still gives an error.

    Please correct the following errors:
    1. Some fields contained unexpected data. Please try again or contact the administrator.
    2. Please enter a name that is at least 3 characters long.
    3. Please enter a valid email.
    4. Please select a valid time zone.
    5. Please enter a valid password.
     
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    This is very likely because you have outdated templates or something that isn't compatible with the 1.4 changes to the registration form.
     
    Crimson likes this.
  3. whynot

    whynot Well-Known Member

    Which addon is asking for that?(Seems compulsory)
     
  4. MaRco305

    MaRco305 New Member

    Hello i've just installed the 1.4 and now who want to register to the forum have that problem, how can i solve it?

    ps i've already disabled all my addons
    [​IMG]
     
  5. DennisSkov

    DennisSkov Active Member

    I know that some addons is causing this error. I had to disable Minecraft Avatar by Infuscu.
     
  6. MaRco305

    MaRco305 New Member

    Yeah i know that too but i've disabled all the addons D: could be the template but i've deleted the default template .-. can someone tell me how can i restore it or where can i download the files?
     
  7. DennisSkov

    DennisSkov Active Member

    If you download the full package for 1.4, the files should be there :)
     
  8. MaRco305

    MaRco305 New Member

    yeah i've just created a new theme and it have the default style but the problem is the same.. so all the addons disable and the default theme and the problem is still there..
     
  9. DennisSkov

    DennisSkov Active Member

    And you're 100 percent sure that you've disabled all of the add-ons?
     
  10. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Downloading the full .zip won't make any difference.

    The only things the full .zip contains over and above the upgrade .zip are the following files and directories:
    .htaccess
    data
    internal_data
     
  11. MaRco305

    MaRco305 New Member

    If i'm not blind yes xD
    [​IMG]

    do you have any idea? because yesterday (before install the new version) i hadn't problems
     
    Last edited: Sep 11, 2014
  12. DennisSkov

    DennisSkov Active Member

    But I guess that the default styles is included, right?
    The reason I told him to download the full zip, was because I didn't know if the upgrade package only contained the files that had been customized. :)
     
  13. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Looking at your forum, there are definitely add-ons there. Additionally, looking at your registration form, it's certainly not the 1.4 version but I'm seeing a custom style so I can't confirm if the issue is there on the default style.
     
  14. MaRco305

    MaRco305 New Member

    yeah i'm trying to find a solution, i've enabled again the addon, try now, i've disabled all the addon and added the default style (if i'm not wrong it's the default style)
     
  15. DennisSkov

    DennisSkov Active Member

    There's still a bunch of add-ons loading for me.
     
  16. MaRco305

    MaRco305 New Member

    Mmmm on the page addons are all disabled
     
  17. DennisSkov

    DennisSkov Active Member

  18. MaRco305

    MaRco305 New Member

  19. DennisSkov

    DennisSkov Active Member

    Oh, I see. I, too, get that error when trying to sign up. Unfortunately, I don't know what's causing this. My only guesses would be addons or styles, but it doesn't seem like it.
     
  20. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Still appears to be showing a registration form that looks like 1.3's. Please reupload the files in the install/ directory and go to http://www.energygaming.it/forum/install/ to run the master data rebuild.
     

Share This Page