1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.5 Server error site wide including admin.

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Stuart Wright, Sep 24, 2015.

  1. Stuart Wright

    Stuart Wright Well-Known Member

    https://www.avforums.com
    This follows editing the config.php to add
    It crashing the site, and then reverting it.
    Any ideas please?
    AVForums is down at the moment.
     
  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    I think you would need to take steps to purge the existing cache after enabling that.
     
  3. Stuart Wright

    Stuart Wright Well-Known Member

    Thank you Chris. I've put the option back in and asked Tim to flush the cache.
    Hopefully that will fix the site.
    I don't know about these server things. I wish there was a guide of some sort.
     
  4. Stuart Wright

    Stuart Wright Well-Known Member

    Still getting the error. Is there a way to disable a particular addon without access to the front or back end?
    It looks like it's the post ratings addon which is causing the crash.
     
  5. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Set enableListeners to false and then disable the problematic add on in the admin CP. You should then be able to set enableListeners to true.
     
  6. Stuart Wright

    Stuart Wright Well-Known Member

    Thanks Chris. Nightmare this has been.
     
  7. MattW

    MattW Well-Known Member

    If you are running Memcached, ensure they restart that as well.
     
  8. Stuart Wright

    Stuart Wright Well-Known Member

    I guess this is related, but now if I try to save a new thread with a prefix or edit a thread to add a prefix I get a front end crash
    Fatal error: Cannot use string offset as an array in/home/sites/avforums/public_html/library/PrefixForumListing/Extend/DataWriter/Discussion/Thread.php on line 24

    Have disabled that addon and will post in the discussion thread for it.
     
    Last edited: Sep 24, 2015
  9. Stuart Wright

    Stuart Wright Well-Known Member

    All sorted, thanks all for your help. Tim @NimbusHosting fixed by changing the cache prefix after adding the line in config.php.
     

Share This Page