• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.5 Server error log?

#1
I get these errors when I type tags. (Topic is not open)
If I open the subject without entering the tag is not a problem (Subject open)
I have been having this problem for 2 months

NOTE: I tried experimenting with closing all attachments.

Error log example;

PHP:
Hata Bilgisi
Zend_Db_Statement_Mysqli_Exception: Mysqli statement execute error : Incorrect string value: '\x87\x0A[USE...' for column 'message' at row 1 - library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:214
tarafından oluşturuldu: PATRON, 51 dakika önce
Stack Trace
#0 /home/seatworld/public_html/library/Zend/Db/Statement.php(297): Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute(Array)
#1 /home/seatworld/public_html/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(479): Zend_Db_Statement->execute(Array)
#2 /home/seatworld/public_html/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(574): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('INSERT INTO `xf...', Array)
#3 /home/seatworld/public_html/library/XenForo/DataWriter.php(1638): Zend_Db_Adapter_Abstract->insert('xf_post', Array)
#4 /home/seatworld/public_html/library/XenForo/DataWriter.php(1627): XenForo_DataWriter->_insert()
#5 /home/seatworld/public_html/library/XenForo/DataWriter.php(1419): XenForo_DataWriter->_save()
#6 /home/seatworld/public_html/library/XenForo/DataWriter/Discussion.php(491): XenForo_DataWriter->save()
#7 /home/seatworld/public_html/library/XenForo/DataWriter/Discussion.php(435): XenForo_DataWriter_Discussion->_saveFirstMessageDw()
#8 /home/seatworld/public_html/library/XenForo/DataWriter.php(1423): XenForo_DataWriter_Discussion->_postSave()
#9 /home/seatworld/public_html/library/XenForo/ControllerPublic/Forum.php(830): XenForo_DataWriter->save()
#10 /home/seatworld/public_html/library/XenForo/FrontController.php(351): XenForo_ControllerPublic_Forum->actionAddThread()
#11 /home/seatworld/public_html/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#12 /home/seatworld/public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#13 {main}
Request State
array(3) {
  ["url"] => string(64) "http://www.seatclubworld.com/kategori/y%C3%B6netim.74/add-thread"
  ["_GET"] => array(0) {
  }
  ["_POST"] => array(15) {
   ["prefix_id"] => string(1) "0"
   ["title"] => string(16) "deneme test konu"
   ["message_html"] => string(176) "<p>deneme test konu</p><p><br></p><p>@memet_one </p><p>@kfy</p><p>@PATRON</p><p>@Lejyoner </p><p><br></p><p>@KİREÇ </p><p>@kirlisakal </p><p><br></p><p>deneme test konu</p>
"
   ["_xfRelativeResolver"] => string(67) "http://www.seatclubworld.com/kategori/y%C3%B6netim.74/create-thread"
   ["tags"] => string(0) ""
   ["attachment_hash"] => string(32) "c6c941ddc83e4cfecd647c4de1f7ef4b"
   ["watch_thread"] => string(1) "1"
   ["watch_thread_state"] => string(1) "1"
   ["discussion_open"] => string(1) "1"
   ["_set"] => array(2) {
     ["discussion_open"] => string(1) "1"
     ["sticky"] => string(1) "1"
   }
   ["poll"] => array(5) {
     ["question"] => string(0) ""
     ["responses"] => array(2) {
       [0] => string(0) ""
       [1] => string(0) ""
     }
     ["max_votes_type"] => string(6) "single"
     ["change_vote"] => string(1) "1"
     ["view_results_unvoted"] => string(1) "1"
   }
   ["_xfToken"] => string(8) "********"
   ["_xfRequestUri"] => string(39) "/kategori/y%C3%B6netim.74/create-thread"
   ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
   ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
  }
}
 

Attachments

Last edited:

Mike

XenForo developer
Staff member
#3
The most likely cause is an add-on. You will need to disable them one-by-one until you can determine which has caused the issue.
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#6
You disabled all add-ons and the issue still continued? As in, you can consistently reproduce it on a new post?
 
#7
You disabled all add-ons and the issue still continued? As in, you can consistently reproduce it on a new post?
Yes, disabled all add-ond.

I disable the issue after disabling it but it gives the same error.

Would you check if I sent you website login information?
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#8
Please submit a ticket with admin and FTP login details, along with example text to reproduce it.
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#10
You need active support in order to submit a ticket.

You can renew support by logging in to your customer account and purchasing an additional 12 months.