XF 2.2 Selected menu issue

  • Thread starter Deleted member 241496
  • Start date
D

Deleted member 241496

Guest
We have our coloring all set up for the menu but for some reason when the menu item is selected (like you are on that page) and then you hover over the item, its creating the text to be white like the background, rather than black with white background. Why is this? Page is www.talkingevs.com and if you are at home (forums), and put your cursor over forums, you will see what i mean
 
D

Deleted member 241496

Guest
That's set for black text and white background. But it's making it white background with white text
 
D

Deleted member 241496

Guest
It is set to black. Thats what Im saying....there is an error somewhere in XF or something Im not seeing.
1643683992839.png
 

Jeremy P

XenForo developer
Staff member
You have a rule in your extra.less file overriding it.

CSS:
.p-nav-list .p-navEl.is-selected:hover,
.p-nav-list .p-navEl.is-selected .p-navEl-link:hover,
.p-nav-list .p-navEl.is-selected .p-navEl-splitTrigger:hover
{
    color:#141414;
    text-decoration:none;
    background:#fefefe;
    color:#FFFFFF;
}
 
D

Deleted member 241496

Guest
You have a rule in your extra.less file overriding it.

CSS:
.p-nav-list .p-navEl.is-selected:hover,
.p-nav-list .p-navEl.is-selected .p-navEl-link:hover,
.p-nav-list .p-navEl.is-selected .p-navEl-splitTrigger:hover
{
    color:#141414;
    text-decoration:none;
    background:#fefefe;
    color:#FFFFFF;
}
Thank you for finding that. But i just looked through our extra.less and that isn't anywhere. Could it be set somewhere else?
 
D

Deleted member 241496

Guest
Just checked your website there seem not be an issue and it is exactly as you described it; white background and black font!
I copied and pasted what they put above at the bottom of the extra.less template and took out the #141414 part. But I'm still not finding where that was originally set
 
Top