• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.2 Search problem

bladinium

Active member
#3
@Brogan Hello,

No problem just XenForo, Tapatalk need this function to work properly. All forums XenForo this option works when it is checked. But not on my forum. there is a problem.

 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#6
It's not clear what the issue is exactly.

Disable all add-ons, rebuilt the search index and try again.
 

bladinium

Active member
#7
1.
On my config.php :
$config['enableListeners'] = 0;

2. Rebuild



3. On config
$config['enableListeners'] = 1;

4. Test :
tapatalk unread = no

Search :


same problem :(
 

bladinium

Active member
#8
ProblemS:

1. Tapatalk does not display unread messages, and chronology (timeline)

2. Following this issue I wanted to create a new clean install and import my forum so that everything is clean. However, when importing I see an error message post: "http://xenforo.com/community/threads/fresh-install-and-import-xenforo.69927/"

Problem bind to Tapatalk? I do not know.

After 3 weeks, my Tapatalk replied that it had XenForo, the problem of the research. I know no more, except that I lose users ...
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#10
The only causes I can think of:
  • An add-on issue that affected how the data was indexed
  • A MySQL bug or issue
  • Some sort of strange permission issue
I would have to recommend submitting a ticket with FTP details and we can look into it.