1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed Responsive upload pic

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Hornstar, Jun 28, 2013.

  1. Hornstar

    Hornstar Well-Known Member

    Not a biggy but on the iPhone 5 in portrait when you go to upload a file, the choose file box is off the responsive display.

    image.jpg
     
  2. Janmaat

    Janmaat Active Member

    confirmed on iPhone5 too
     
  3. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    And on iPhone 4S.
     
  4. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    Should be fixed now.
     
    shenmuee and MattW like this.
  5. account8226

    account8226 Guest

    In Beta 4 ?
     
    Last edited by a moderator: Jul 2, 2013
  6. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Yeah. Works for me in beta 4.
     
  7. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    The fix is post beta 4.
     
  8. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    But it's not doing what was reported in the OP anymore in beta 4...
     
  9. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    I stand corrected. This is still an issue for me in Beta 4.
     
  10. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    Can you post a screenshot? I'm not seeing the problem here on xenforo.com with my iPhone.
     
  11. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    image.jpg
     
    shenmuee likes this.
  12. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    It's all rather confusing. It is definitely fixed here. But because of the close proximity between the Beta 4 release and your post confirming the fix I presumed the fix was in the released Beta 4 - but it isn't.

    I guess we'll see the fix on our boards in Beta 5 :)
     

Share This Page