1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 Registration Error

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by JABRONI, Aug 26, 2012.

  1. JABRONI

    JABRONI Well-Known Member

    I've been wondering why I haven't been getting member signups lately, and someone emailed me today.

    It seems like they can't confirm their email because it gives them an error.

    I've gotten over 50+ signups over the past few days but they can't do anything. They show up in the memberlist in the Admin CP, but not on the side bar with the daily statistics or the Memberlist on the forum.

    My Admin CP member list says I have 185 signups, but my sidebar statistics say I have 127.

    This is NOT good. That means I have A LOT of dead accounts here.

    Here is a picture of my Admin CP Member List:

    [​IMG]

    Here is a picture of my sidebar statistics:

    [​IMG]
     
  2. ragtek

    ragtek Guest

    check your error log
     
  3. ShadyX

    ShadyX Well-Known Member

    Can you check your server error logs? :)
     
  4. JABRONI

    JABRONI Well-Known Member

    These are from the server logs from the error_log file on my server.

     
  5. JABRONI

    JABRONI Well-Known Member

    Also apparently, it is even when you sign up period. I just tested it & I get a Server Error when I click Sign Up after entering information.

    If you guys want to test it, my website is Machinimapalooza.com
     
  6. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Which error is from the registration form? And please post the full error by clicking it.
     
  7. JABRONI

    JABRONI Well-Known Member

    It's not giving me an error in my error_log, but there is definitely an error going down. This is what is happening (also, I can't click on it),

     
  8. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    The error on the front end doesn't show you details, but it will write a detailed error in the log. Which error in your log is generated by the registration form? You posted several errors, but I need the error that is relevant to this registration problem.
     
  9. JABRONI

    JABRONI Well-Known Member


     
  10. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    The MyPoints add-on is mentioned in that error.

    Does the error persist if that add-on is disabled?
     
    JABRONI likes this.
  11. JABRONI

    JABRONI Well-Known Member

    Nope, I guess that was the problem. This sucks since I paid for it just a couple weeks ago.
     
  12. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    JABRONI likes this.
  13. Befy

    Befy Member

    I have the same problem,what is the solution?
     
  14. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Unfortunately the developer abandoned the add-on and it was never resumed.

    Since then, a much better points system has been developed:

    http://xenforo.com/community/resources/credits.1391/

    It includes an importer so you won't lose any of your current points.
     
    Jake Bunce likes this.
  15. Befy

    Befy Member

    What it is for???
     
  16. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    The person's problem in this thread was caused by an add-on called MyPoints.

    If you don't have that add-on you should post another thread with as much info as possible.
     

Share This Page