1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not a Bug Random error during cron jobs

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Phife, Jan 18, 2014.

  1. Phife

    Phife Member

    Code:
    Server Error
    Mysqli prepare error: Unknown column 'deleted1' in 'where clause'
    
    Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare() in Zend/Db/Statement.php at line 115
    Zend_Db_Statement->__construct() in Zend/Db/Adapter/Mysqli.php at line 381
    Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 478
    Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in XenForo/Model.php at line 219
    XenForo_Model->fetchAllKeyed() in Tapatalk/Model/TapatalkUser.php at line 29
    Tapatalk_Model_TapatalkUser->getAllPmOpenTapatalkUsersInArray() in Tapatalk/Push/Push.php at line 53
    Tapatalk_Push_Push::tapatalk_push_conv() in Tapatalk/Push/Conversation.php at line 31
    Tapatalk_Push_Conversation->_postSave() in XenForo/DataWriter.php at line 1397
    XenForo_DataWriter->save() in XenForo/Deferred/Conversation.php at line 29
    XenForo_Deferred_Conversation->execute() in XenForo/Model/Deferred.php at line 252
    XenForo_Model_Deferred->runDeferred() in XenForo/Model/Deferred.php at line 378
    XenForo_Model_Deferred->_runInternal() in XenForo/Model/Deferred.php at line 331
    XenForo_Model_Deferred->run() in XenForo/ControllerAdmin/Tools.php at line 147
    XenForo_ControllerAdmin_Tools->actionRunDeferred() in XenForo/FrontController.php at line 347
    XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
    XenForo_FrontController->run() in /home/shearwor/public_html/donamename/admin.php at line 13
    Got this random error during a forced cron job run, cron job was frozen so I forced it to run. I have a feeling this has to to do with Tapatalk but I am clueless me.
     
  2. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    It is an issue with TapaTalk.
     
  3. Phife

    Phife Member

    I disabled the plugin and it worked. Should I keep the plugin disabled or?
     
  4. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    You should contact TapaTalk.
     

Share This Page