1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Server error during upgrade from 1.2 to 1.3

Discussion in 'Installation, Upgrade, and Import Support' started by Joe Link, May 17, 2014.

  1. Joe Link

    Joe Link Well-Known Member

    I feel lucky the upgrade on my main site went smoothly, but now I have this to deal with. So far all I've tried was disabling all addons via the config file.

    Where do I go from here?

     
    Last edited: May 17, 2014
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

  3. Joe Link

    Joe Link Well-Known Member

    Thanks @Mike. Figures I remember to disable it on the first site then forget on the second. I've studied that link all day :)

    Any options other than a DB restore?
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  5. Joe Link

    Joe Link Well-Known Member

    Thanks for the reply @Brogan.

    If I've already run the upgrade is it too late? If not, how do I get past the "The board is currently waiting to be upgraded. Please complete the upgrade." screen to the admincp to uninstall it?
     
  6. AndyB

    AndyB Well-Known Member

    I would think this is your only option.
     
  7. Joe Link

    Joe Link Well-Known Member

    Nearly six years of running a forum and I've never recovered a site from a backup before tonight. I gotta say, it was well worth the downtime for everything I've learned from it.

    Thanks for the help guys!
     
  8. Joe Link

    Joe Link Well-Known Member

Share This Page