1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problems confirming accounts with demo

Discussion in 'XenForo Pre-Sales Questions' started by Chuck, Feb 13, 2012.

  1. Chuck

    Chuck Member

    I wanted to let some of the members of my organization get the feel of Xenforo by posting to the demo forum I set up, but whenever they cannot activate/confirm their accounts. They receive the account confirmation email and when they click on the link they go to Xenforo's Create a Demo page, and since they can't activate their account they cannot make a test post in the demo.

    Is there a way to fix this so some of the members of my group will can get a feel for XF, or are the demos set up in a way where only a limited number of users (in this case the admin and one other person) can actually post threads?

    I really like XF and everything that I have read about has been pretty positive. I would love to show some of the people in my group the demo and have them experience the full effect of XF.
    Just in case it helps the demo is at <removed>
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Just manually approve all of the accounts (set them to Valid) - which I have just done.

    BTW, I have removed the link to the demo as anyone would have been able to log in using the default admin password and take control of it.
     
  3. Chuck

    Chuck Member

    Thanks for the help. I am a little curious as to why the confirm account link stopped working. Is this more of something that happens on a demo or could something like this happen when we have the full version?
     
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    It's specific to the demo. It may happen if they aren't "associated" with the correct demo, possibly due to closing the browser.
     

Share This Page