• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.2 Problem with Use Full Friendly URLs

#1
Hello, and thank you for trying to assist.

When I registered my domain name, I installed vBulletin, and put the installation into a sub directory: www.mydomain.com/forums

I have since switched to XenForo, and installed it in my root directory, however under

Admin CP
Options
Basic Board Information
Index Page Route

There was an entry of /forums. I don't recall if i entered than upon installation,mor if it was a default option. Regardless, I have since removed this and saved, with no apparent consequences. A sample URL is:

http://www.xdebate.com/index.php?forums/xdebate-of-the-week.2/

Now, I deleted the database to my old vBulletin forums, but I never deleted the /forums directory in my website's root directory. Here is my issue: when I check off the "Use Full Friendly URLs" in my Admin CP, it removes the "index.php?" from the URL, making it:

http://www.xdebate.com/forums/xdebate-of-the-week.2/

Prior to deleting my old vBulletin forum database, that link brought me to my old vBulletin forum. However, since deleting my old vBulletin database, it produces the following error:

There is a serious error and the page cannot be rendered

How can I fix this, as I want to utilize the "Use Full Friendly URL" option.

Again, thank you for any assistance you may provide.
 

Chris D

XenForo developer
Staff member
#2
Do you still have a directory named "forums" in the root of your XenForo installation containing files from your vB installation?
 
#3
Do you still have a directory named "forums" in the root of your XenForo installation containing files from your vB installation?
Thanks.

Yes, the /forums directory is still there. I'm afraid to remove it. XenForo was installed in my root directory. Can I delete the /forums directory, or delete all the files in it?