• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.4 Problem with favicon

#1
For the life of me I can't figure out what's wrong.

We just launched after migrating from vb4. See AllBuffs.com - Covering CU-Boulder Athletics

We are running nginx + pagespeed on Xenforo 1.4.10 using memcached.

In the root location of our server we have the favicon we want, but when it gets served it's the default xenforo one. I went and copied over all of the favicon.ico under the root folder with the one we want.

We even put favicons.ico in the same folder. Same checksum as favicon.ico. Still nothing. http://www.allbuffs.com/favicon.ico http://www.allbuffs.com/favicons.ico

I even modified the PAGE_CONTAINER to add a link to the favicons.ico

We then shut off pagespeed and memcached. Stopped nginx and then removed pagespeed's files. Still nothing.

We are at a loss for words. We would like for our users to be able to add an icon to their phone based on this.
 
#3
I used curl to get all of the icons. Here are their checksums so I don't think that'd work, unless xenforo is resizing.

e66cc8b76f067f85f5f7cfbc0d85d463 logo.og.png
5bf0f7e25feb0743633695d962944b77 favicon.ico
51d291ed69678f879ade027f9a539758 favicons.ico
 

Sheldon

Well-known member
#4
Since XenForo 1.2 the touch icon is specified in the PAGE_CONTAINER template.

This will override whatever icon you may have placed in the root.

It gets the value from the style property for the open graph Facebook logo.

Either edit the template with the desired path or just ensure the ogLogoPath property points to it.
I posted at your site what needed changed....
 
#5
I copied over all of them. Nope. Pagespeed would have determined they were different to serve based on different checksums. Luckily I'm using git for version control so I can revert anything I need to.