1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed Prefix Display - New Threads Block

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Sheldon, Jul 19, 2015.

  1. Sheldon

    Sheldon Well-Known Member

    Add styling/class/css to the New Threads Block to display prefixes as they are in the forums, and as seen in the New Resources Block...

    Screenshot_3.png

    Screenshot_2.png

    Screenshot_1.png
     
    BassMan likes this.
  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    I think because of the quite obvious inconsistency, we'll just fix this.
     
    Sheldon likes this.
  3. Sheldon

    Sheldon Well-Known Member

    That can lead into the question of this...

    Why have it displayed in the sidebar:
    Screenshot_1.png

    But not on the forum?
    Screenshot_4.png

    (I was actually replying about inconsistency, but see it got moved as I was typing out this response - as it was still in suggestion forum)
     
    Veer and Daniel Hood like this.
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    The data isn't actually tracked in the last post section. If we did display it there, it would likely just be the plain text version so as to not grab attention.

    To be honest, we could potentially go either way with the prefix display here in terms of the plain text or the rich version. The RM has displayed the rich version in its sidebar (on the RM pages) from when they were introduced and we haven't had any comments, so going rich is probably ok.
     
    erich37, Sheldon and Chris D like this.
  5. erich37

    erich37 Well-Known Member

    it should definitely show the "rich" version of the Prefix, instead of just plain text.
     
  6. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    I was steering more towards rich so I've changed that for Beta 3. Thanks.
     
    batpool52! likes this.

Share This Page