• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.5 Posts made my member not showing

#1
Hi,

A member made posts and I received email alerts of the post made to a thread I watch. However, when I go to the thread, the posts are not there.

Is there any log that would show me what happened to them?

Thanks,

Art
 
#3
Spoke with member. He is in the registered category that has access to the forum. He is able to see the posts he made. He made a new test post that I received an email on showing the post. However, when I go there, I, admin, cannot see his post and the site shows me that he has no posts.

Any thoughts?
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#4
The only things I can think of which could account for that are permissions (node specific), you are ignoring the member, or there is an add-on or customisation involved.
 
#5
I'm not ignoring him. I'm not ignoring anyone. Permissions in the node for this person/usergroup is also correct. No addons or customization that would be involved. Note I can see all other members' posts.

Should I open a ticket?
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#6
Are other members able to see the posts?

If so, it's likely something unique to your account, again I would have to suggest one of the things I mentioned above.

Can you confirm the issue in a completely default style with all add-ons disabled?

One other possible explanation is the posts are moderated, but presumably you have already ruled that out?
 
#7
Other members are not able to see his posts. Apparently, he is the only one. I get an email with his post but I don't see it on the forums.

It is the default style with all add-ons disabled. All other members are functioning normal. Nothing is awaiting moderator action.

This seems to be isolated to this one member.
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#8
If the posts are not moderated then there is nothing within XF which would allow the post author only to see their posts.

An add-on or other customisation has to be involved somewhere.

If you submit a ticket with ACP, FTP, and phpMyAdmin access, as well as the log in of the member in question, I can take a look.
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#9
To follow up on this and in case anyone was wondering, the member in question was posting on a different site/URL.