1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Unmaintained Post New Topic From Forum Home 2.0

Post new thread from forum home

  1. DRE

    DRE Well-Known Member

    The8thLegion submitted a new resource:

    Post New Topic From Forum Home (version 2.0) - Post new thread from forum home

    Read more about this resource...
     
    borbole likes this.
  2. borbole

    borbole Well-Known Member

    This is a nice addition to have. It saves a lot of time when someone wants to create a new thread.
     
  3. DRE

    DRE Well-Known Member

    Thanks! Did you make the version of this from vBulletin?
     
    borbole likes this.
  4. DRE

    DRE Well-Known Member

  5. borbole

    borbole Well-Known Member

    Not for vb. But I have made it for a custom of mine who uses another forum software. It is very handy to have the Post New Thread there.

    I would have taken a look if I had some more free time The8thLegion. But as a template modification it is fine too.
     
    The8thLegion likes this.
  6. DBA

    DBA Well-Known Member

    In an effort to make our transition from vb as smooth as possible we kept the phrases "thread" and "posts". Could you please make an image that says "Post Thread"? (I'm using the topics.png image)

    Or better yet could you just include the PS file and I'll make my own?
     
  7. DRE

    DRE Well-Known Member

    I didn't even use photoshop. I did it with www.pixlr.com
     
    DBA likes this.
  8. aiman.h.kallaf

    aiman.h.kallaf Active Member

    For some reasons It did not work with me , anyone having problems with this ?
    It's really great function to add , can it be done using text instead of an image
     
  9. DRE

    DRE Well-Known Member

    Yes.
     
  10. CritiKiL

    CritiKiL Active Member

    Yes. when I click on the post topic image, it takes me to an error page which says: "You may not perform this action because this forum does not permit posting." :cautious:
     
  11. DRE

    DRE Well-Known Member

    Works for me. Have you done any unique customization to your site? For instance, changing your forum route etc.
     
  12. CritiKiL

    CritiKiL Active Member

    Yes, lot's of customizations but the problem is that it's going to be too much of a hassle to figure which mod is not working with the other. So since this addition was the last one with an issue, it has to be the one removed.
     
  13. DRE

    DRE Well-Known Member

    Your problem is probably here:

    {xen:link forums/create-thread, $forum}

    ^^^If your subforum route isn't 'forums' then maybe that's why it's not working.
     
    CritiKiL likes this.
  14. 0xym0r0n

    0xym0r0n Well-Known Member

    Not sure why it's not working for me either
    My subforum route it forums/#/create-thread

    The issue isn't an actual error it's that it's not showing up even if I tweak the css or make it an actual button. RSS still shows up *copy pasted code over previous code* but there's no link to create a new thread.
     
  15. DRE

    DRE Well-Known Member

    Try a cache rebuild of templates? Sorry bout that. I have no idea what your problem could be so I'll create a TMS addon of this so that you don't have to touch the templates and I'll include the new 'Create Thread' button that I currently use for my own forum.
     
    0xym0r0n likes this.
  16. 0xym0r0n

    0xym0r0n Well-Known Member

    Didn't think to do that! But a TMS seems good not just for me but for other users. Gotta love TMS
     
  17. DRE

    DRE Well-Known Member

    0xym0r0n likes this.
  18. erich37

    erich37 Well-Known Member

Share This Page