1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed plain text editor, cursor position changes by itself

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Jake Bunce, Dec 3, 2010.

  1. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Using the plain text editor.

    FF 3.6.12
    OS X 10.6.5

    For example, when I was just typing this post I started by pasting the quotes. Then I placed the cursor after each quote and typed my answers. After I had typed a couple of my answers the cursor started moving to the end of the post after typing only a couple of characters. So what I was typing would get split between my original cursor position and the end of the post.

    For example, if my post is like this and I am typing answer 1 last:

    Then it starts automatically moving the cursor while I type, resulting in this:

     
  2. Allan

    Allan Well-Known Member

    Confirmed, same problem. (only quote use)
     
  3. Floris

    Floris Guest

    Yep, confirmed :[
     
  4. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    Can someone post a brief video of this happening so I can see the steps to reproduce it? So far I have not been able to do so.
     
  5. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    It seems random, but I am still having the problem.

    Can you recommend a video capture program for OS X? I have never used one.
     
  6. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    Are you using 10.6?
     
  7. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

  8. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

  9. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    Start QuickTime X, then use File > New Screen Recording.

    Job done :)
     
  10. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    Jing hosts the file online for free. Up to 2 Gigs.
     
  11. Floris

    Floris Guest

    dropbox :)
     
  12. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    This problem is still happening for me but it's random and takes several minutes to reproduce. And without video editing tools it's difficult to capture the problem in a reasonably sized video.
     
  13. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    Aah but you have video editing tools :)

    After you've captured the video, use Edit > Trim...
     
  14. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    I don't know if this applies ... but using the standard editor ..... sometimes when I think I should be typing after text in the Reply box ... my cursor jumps to the top of the post and the text starts appearing there.
    No pattern. Just an FYI. I'll try to think up why. Like Jake, I am often pasting text from other threads.
     
  15. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

  16. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    Nice capture !!!

    I'll keep an eye on my cursor jumping as see if it relates.
     
  17. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    So, This PC: FireFox latest version, Windows XP.

    When I Hightlight something and press control + c to copy it, the cursor jumps to the top of the editor box.
    Notes:
    • - it only happens when an entire line is highlighted (which I usually do with Shift + end)
    • - it doesn't happen with every reply.
    I can't get it to work on this message.
    But I can get it to work in another Window ... on the same PC.
    I toggle back and forth and it works for the one but not the other !!
     
  18. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    Here is an interesting bug which I get alot !
     
  19. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    I get all kinds of quirky behaviors with the WYSIWYG, but I think that TinyMCE has been acknowledged to have a few problems so I don't report them. The problem in this thread is in the plain text editor.
     
  20. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

Share This Page