1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Unmaintained [oxy] Gamer 1.1b

Adds game cards and icons to postbit

  1. 0xym0r0n

    0xym0r0n Well-Known Member

    0xym0r0n submitted a new resource:

    [oxy] Gamer - Adds game cards and icons to postbit

    Read more about this resource...
     
    SneakyDave, The Forum Heroes and Russ like this.
  2. Code Monkey

    Code Monkey Well-Known Member

    I'll test it out on my gamer site.
     
    0xym0r0n likes this.
  3. 0xym0r0n

    0xym0r0n Well-Known Member

  4. intradox

    intradox Well-Known Member

    0xym0r0n likes this.
  5. Code Monkey

    Code Monkey Well-Known Member

    Not showing up for me in default style or custom.
     
  6. 0xym0r0n

    0xym0r0n Well-Known Member

    Did you make sure the custom user field IDs were entered correctly?

    EXAMPLE

    You created a custom userfield via admincp->users->custom user fields
    The field id is playstation
    SO you need to go to admincp->options->[oxy] Gamer and change the "PSN" text field to "playstation"

    If I knew how to create custom userfields with an add-on we could skip this trouble, but unfortunately I'm not that advanced. Then again if I was, a lot of sites already implemented these fields and a great number of users have already filled them out.

    No errors either?
     
  7. Code Monkey

    Code Monkey Well-Known Member

    Well, the userfields have been there for years since I used to use a similar mod for vBulletin. I wonder if something is missing when it imports. Haven't used them since we moved to XF. I really can't make new ones since there is no way I am going to get people to reenter all that info.
     
  8. 0xym0r0n

    0xym0r0n Well-Known Member

    yeah this add-on doesn't require new ones. You just need to make sure that the field ids I provided are changed to your current field ids! If you don't mind you can PM me the site and give me temp ability to view the options.
     
  9. Code Monkey

    Code Monkey Well-Known Member

    They are the right id's. Something else is going on.
     
  10. 0xym0r0n

    0xym0r0n Well-Known Member

    Which version of XF are you using?

    AND lets check to make sure the proper hook is there
    admincp->appearances->templates->message_user_info
    Make sure this exists

    <xen:hook name="message_user_info_custom_fields"

    AND if it does, do you have ANY other add-ons that add anything to the user post bit. I'll install and check compatibility.

    I know a few who tried this out said there was a conflict issue with a few themes.
     
  11. Code Monkey

    Code Monkey Well-Known Member

    It's 1.2.1. It hooks should be in the default style. Is ControllerPublic > userfields.php supposed to be an empty file?
     
  12. 0xym0r0n

    0xym0r0n Well-Known Member

    OH I FORGOT!

    THIS must be checked off in

    admincp->appearances->styles->(your style)->Message Elements

    "Show custom user fields"
    Screen Shot 2013-09-03 at 12.24.11 AM.png
    Future update. I forgot to remove the file lol.
     
  13. Code Monkey

    Code Monkey Well-Known Member

    The hook is in place.
     
    0xym0r0n likes this.
  14. Code Monkey

    Code Monkey Well-Known Member

    Ah ok. I'll try that. Haven't messed with custom user fields yet.
     
    0xym0r0n likes this.
  15. 0xym0r0n

    0xym0r0n Well-Known Member

    Oooo it's likely that since it's off by default :) I completely forgot about it because I always enable that in the beginning of my installations.

    Added it to the instructions just now >.> lol
     
  16. Code Monkey

    Code Monkey Well-Known Member

    Ok the css is pointing to styles/OXY/Gamer/steam.png when you have it in the file as styles/Gamer/steam.png

    So maybe the updated file has the wrong structure.
     
    0xym0r0n likes this.
  17. 0xym0r0n

    0xym0r0n Well-Known Member

  18. 0xym0r0n

    0xym0r0n Well-Known Member

    October-18-2011-20-12-49-DoubleFacePalm.jpg

    Whoops again...
     
    Joshua Norris likes this.
  19. Code Monkey

    Code Monkey Well-Known Member

    No problem working now. I have to change all that so I can feed them from the CDN anyway.

    I would suggest checking for content before adding the "ConsoleContainer" div. That way when people don't have it set it won't add height to the user info area. You should be able to do that right in the template.
     
    0xym0r0n likes this.
  20. 0xym0r0n

    0xym0r0n Well-Known Member

    I will add that next update (a few days hopefully) I'm adding an option to specify the icons if they don't want the default set I've included as well as a few other things :)

    I didn't even notice/consider that when viewing my own forum. Great suggestion I appreciate it.
     

Share This Page