• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.1 Notices not displaying...

Carlos

Well-known member
#1
For some reason, when I created a Notice, it wouldn't display at all. So, I tried clicking some options such as who views it (Privileges and Status), and Page is Within Nodes option.

I tried logging in and out to see if the changes would work... Nothing.

What gives? Am I supposed to click an option before it's displayed? :confused:
 

gldtn

Well-known member
#2
It works for me if I either set criteria or not, is the Notice is active checked, both on the system and the notice itself?
 

Carlos

Well-known member
#3
I see "Notice is Active" checked, and I see "Enable Notice System" checked and has been since the upgrade.
 

bambua

Well-known member
#4
I see "Notice is Active" checked, and I see "Enable Notice System" checked and has been since the upgrade.
Are you using a default or updated theme?

In 1.0.4 this was in PAGE_CONTAINER:
Code:
						<xen:include template="ad_below_top_breadcrumb" />
In 1.1.0 it's like this:
Code:
						<xen:include template="ad_below_top_breadcrumb" />
					
						<xen:hook name="page_container_notices">
						<xen:include template="notices" />						
						</xen:hook>
 

bambua

Well-known member
#6
Default, I just installed 1.0.4 just a week ago.
Did you check your template just to make sure it's there?

If not try, I would also double check the other 2 tabs on the notice and make sure none of the settings are set, that will make it show up always no matter what.
 

Dodgeboard

Well-known member
#8
One thing I noticed about the Notices...they seem to be cookie driven, but not user specific. Let me explain. If I login as my "regular-member" ID and dismiss the notice, then login as another user (like administrator) from the same PC, I don't see the notice. I am wondering if this is expected behavior...
 

Carlos

Well-known member
#9
One thing I noticed about the Notices...they seem to be cookie driven, but not user specific. Let me explain. If I login as my "regular-member" ID and dismiss the notice, then login as another user (like administrator) from the same PC, I don't see the notice. I am wondering if this is expected behavior...
Hm. :cautious: Interesting. Thanks!
 

Digital Doctor

Well-known member
#10
One thing I noticed about the Notices...they seem to be cookie driven, but not user specific. Let me explain. If I login as my "regular-member" ID and dismiss the notice, then login as another user (like administrator) from the same PC, I don't see the notice. I am wondering if this is expected behavior...
It would be helpful to know why that happened.
I am sure people will ask about this.
 

Robert F Schmitz

Well-known member
#12
My notice shows if no criteria is set on the second tab thereby showing the guest notice to all members. If I select the notice to show if user is guest, the notice shows to nobody including guests. Am I misunderstanding something?

Edit: OK selected only usergroup settings and now it works. What are the Privileges and Status settings for then?