1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 Notice system wont work?

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by sybase22, Mar 13, 2013.

  1. sybase22

    sybase22 Member

    Hello can i ask for help? I tried to create a notice system but it won't work :(
    I configure the correct settings but for some reason it really don't work.
    Anybody can help me please.
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    What is it you're trying to do and what isn't working?

    Can you provide some more details and/or screenshots?
  3. Shelley

    Shelley Well-Known Member

    - Did you set the correct usergroup permissions to show?

  4. sybase22

    sybase22 Member

    It won't show up to my board sir. Yes i did set the permission to logged in suer.
  5. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    I've seen this recently.

    Is your PAGE_CONTAINER template marked as outdated?

    You will get notified of outdated templates when you log in to the Admin CP. Is PAGE_CONTAINER one of them?
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    If you want me to take a look, send me the login details via Conversation.
  7. sybase22

    sybase22 Member

    I sent you pm sir about the details of my foru.

    @chris i'l let sir brogan check it.
    Chris D likes this.
  8. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    For future reference, under the User Criteria tab, both guest and logged in were selected, so the notice did not display.

    If you want it to show to everyone, leave the user criteria blank, as it states at the bottom of the page.

    Note: This notice will be displayed to all visitors if no criteria are specified.
    Shelley and Chris D like this.

Share This Page