1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 Notice Criteria not working correctly?

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by bogus, Apr 14, 2012.

  1. bogus

    bogus Guest

    I have added a Welcome Message in notices with this example

    As User Criteria i´ve just added to show to unrergistered
    As Page Criteria i´ve added Selected Navigation Tab is: forums

    nothing else....

    But if i open, e.g. http://www.brainlag.eu/forums/sbnc.97/ i get the notice displayed as well, but i just want it at the forums main page.... can´t figure out how to?!
     
  2. RobParker

    RobParker Well-Known Member

    On the page you link, what Nav bar tab is selected? ;-)

    You'd be better using the "content template" criteria. Check the page source for the template name on the page you want. Brogan has more details in the FAQ if you need them.
     
  3. mrGTB

    mrGTB Well-Known Member

    Do you mean, you've installed that mod? If yes, it might be a problem with it worth reporting.
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Page Criteria -> Content template is: forum_list
     
    bogus and RobParker like this.
  5. RobParker

    RobParker Well-Known Member


    I'm fairly sure he's asking about notice criteria and he's misunderstood what the tab criteria does. It looks like its working fine.
     
  6. bogus

    bogus Guest

    Thanks Brogan ;)

    And yes did probably missunderstood but works now with Brogan´s help ;)
     

Share This Page