1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No Increase in User Post Count 2.1.0

An updated and fixed version...

  1. Liam W

    Liam W Well-Known Member

    Liam W submitted a new resource:

    No Increase in User Post Count - An updated and fixed version...

    Read more about this resource...
     
  2. Gazhyde

    Gazhyde Well-Known Member

    Does this apply retrospectively, or start from the point of install? Tempted to install it, but if its retrospective our top poster will probably become our lowest poster over night :p
     
  3. Liam W

    Liam W Well-Known Member

    Not retrospective ;)
     
    Last edited: Oct 17, 2013
  4. Liam W

    Liam W Well-Known Member

    Liam W updated No Increase in User Post Count with a new update entry:

    Added permission, added option to include threads, added rebuilder (1.2+).

    Read the rest of this update entry...
     
  5. mistypants

    mistypants Well-Known Member

    My users are reporting this error when they try to post in my selected nodes:

    [​IMG]

    Disabling the add-on makes the error go away. Thanks. :)
     
    zxz79 likes this.
  6. mistypants

    mistypants Well-Known Member

    Just tested this again in 1.2.4 and I'm still getting the issue. Here's the full error:
    Code:
    Error Info
    ErrorException: Illegal offset type in isset or empty - library/XenForo/Visitor.php:230
    Generated By: Misty, A moment ago
    Stack Trace
    
    #0 /xxx/public_html/library/XenForo/Visitor.php(230): XenForo_Application::handlePhpError(2, 'Illegal offset ...', '/home/khvids/pu...', 230, Array)
    #1 /xxx/public_html/library/XenForo/Visitor.php(217): XenForo_Visitor->getNodePermissions(Array)
    #2 /xxx/public_html/library/NoPostCountIncrease/DataWriter/DiscussionMessage/Post.php(18): XenForo_Visitor->hasNodePermission(Array, 'noIncreaseExemp...')
    #3 /xxx/public_html/library/XenForo/DataWriter/DiscussionMessage.php(557): NoPostCountIncrease_DataWriter_DiscussionMessage_Post->_updateUserMessageCount()
    #4 /xxx/public_html/library/XenForo/DataWriter.php(1397): XenForo_DataWriter_DiscussionMessage->_postSave()
    #5 /xxx/public_html/library/XenForo/ControllerPublic/Thread.php(548): XenForo_DataWriter->save()
    #6 /xxx/public_html/library/DoublePost/ControllerPublic/Thread.php(40): XenForo_ControllerPublic_Thread->actionAddReply()
    #7 /xxx/public_html/library/XenForo/FrontController.php(347): DoublePost_ControllerPublic_Thread->actionAddReply()
    #8 /xxx/public_html/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
    #9 /xxx/public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
    #10 {main}
    
    Request State
    
    array(3) {
      ["url"] => string(59) "http://kh-vids.net/threads/rp-section-news.112712/add-reply"
      ["_GET"] => array(0) {
      }
      ["_POST"] => array(10) {
        ["message_html"] => string(65) "<p>testing plz ignore me<br></p>"
        ["_xfRelativeResolver"] => string(50) "http://kh-vids.net/threads/rp-section-news.112712/"
        ["macros"] => string(1) "-"
        ["attachment_hash"] => string(32) "93e389e14e6f8dbed74c0a04822a111e"
        ["last_date"] => string(10) "1387604735"
        ["last_known_date"] => string(10) "1387604735"
        ["_xfToken"] => string(8) "********"
        ["_xfRequestUri"] => string(32) "/threads/rp-section-news.112712/"
        ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
        ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
      }
    }
     
    Breixo and zxz79 like this.
  7. Breixo

    Breixo Active Member

    Is it only happening to @mistypants or it is working normally on other forums?
    Thanks for your effort @Liam W
     
  8. Breixo

    Breixo Active Member

    I just tried it, same error as @mistypants, using Xf 1.3.1
    Hope this addon can be updated.
    Thanks!
     
  9. Liam W

    Liam W Well-Known Member

    I'll see about getting this updated after I've completed other obligations :)

    Liam
     
  10. Liam W

    Liam W Well-Known Member

    I think I'll do a complete rewrite of this tonight or tomorrow :)

    Liam
     
  11. Liam W

    Liam W Well-Known Member

    Ok, rewrite done.

    Would anyone like to beta test before release?

    Liam
     
    Jarod likes this.
  12. TheNexus

    TheNexus Member

    Is the rewrite ready to go or not? Because I am looking for something like this for my forum. Where I have got an auto bot account and I don't want the post count to increase for it within selected forums.
     
  13. Liam W

    Liam W Well-Known Member

    Possibly, but I completely forgot about this. I have so much to do, certain things slip my mind if I'm not reminded. I'll check my addon files.

    Liam
     
  14. RAHSTYLES

    RAHSTYLES Active Member

    Its been a year is this ready?
     
  15. RAHSTYLES

    RAHSTYLES Active Member

    The following error occurred:
    Illegal offset type in isset or empty
    1. XenForo_Application::handlePhpError() in XenForo/Visitor.php at line 230
    2. XenForo_Visitor->getNodePermissions() in XenForo/Visitor.php at line 217
    3. XenForo_Visitor->hasNodePermission() in NoPostCountIncrease/DataWriter/DiscussionMessage/Post.php at line 18
    4. NoPostCountIncrease_DataWriter_DiscussionMessage_Post->_updateUserMessageCount() inXenForo/DataWriter/DiscussionMessage.php at line 559
    5. XenForo_DataWriter_DiscussionMessage->_postSave() in XenForo/DataWriter.php at line 1423
    6. XenForo_DataWriter->save() in XenForo/ControllerPublic/Thread.php at line 578
    7. XenForo_ControllerPublic_Thread->actionAddReply() in Siropu/NewUserPostRestrictions/ControllerPublic/Thread.php at line19
    8. Siropu_NewUserPostRestrictions_ControllerPublic_Thread->actionAddReply() in EWRporta2/ControllerPublic/Thread.php at line 35
    9. EWRporta2_ControllerPublic_Thread->actionAddReply() in XenForo/FrontController.php at line 351
    10. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
    11. XenForo_FrontController->run() in /home/whatsgoo/public_html/test/index.php at line 13
     
  16. Liam W

    Liam W Well-Known Member

  17. vkams

    vkams Active Member

    I've got an error at hosting and at home server too:
    :eek:
     
  18. vkams

    vkams Active Member

    This error occured at stage 3 near post #700. After it almost all user's post counts were nulled.
     

Share This Page