1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New User Team Mail 1.1.1

This addon will send an email to the users the admin set in the option, when a new user registeres a

  1. Dan

    Dan Well-Known Member

    ArnyVee and Shelley like this.
  2. Vicki

    Vicki Active Member

    This looks great! (y) I'll certainly give it a try later today... BTW, do you think you could add in usergroup support?
     
  3. Dan

    Dan Well-Known Member

    We could, but I don't see the use of this ;)
    You can enter the users manually, so you can add all the users of a usergroup manually. You will never send a mail to more than 10+ people
     
  4. Vicki

    Vicki Active Member

    After a second thought, it's a little more complicated than that, depend on who the registrant is, a different usergroup might be informed etc. Do you happen to possibly take on custom work in this area(user registration, verification etc.)? If so, I'll PM you with a little more details. Thanks!
     
  5. Vicki

    Vicki Active Member

    I just did a quick test, in the email sent to the team, the profile link does not seem to be clickable? It would be nice if it can lead you directly to new registrant's profile page with a simple click.

    Overall, great job!
     
  6. Dan

    Dan Well-Known Member

    It should be clickable
    [​IMG]
     
  7. Dan

    Dan Well-Known Member

    Please send the pm and we'll see if we have time and resources for this;)
     
    Vicki likes this.
  8. Vicki

    Vicki Active Member



    You guys are really quick. That's excellent!

    Below is what I got during a quick test:

    newuserteammail.jpg

    Thanks!
     
  9. Andrej

    Andrej Well-Known Member

    Shouldn't it be "Visit his profile"?
     
    Dan likes this.
  10. seojoseph

    seojoseph Member

    Does this work in 1.2?
     
  11. Gazhyde

    Gazhyde Well-Known Member

    Upgraded my site to to 1.2 yesterday and had several new user email alerts since. Seems to be working to me!
     
    seojoseph and Dan like this.
  12. profumo

    profumo New Member

    I have tried an it does send the email to the admin
    It should send also an email to the user to inform him that his registration is now complete and that now he can use the forum but does not seem that this mail is sent.
    Is it so?
    Thank you Mauro
     
  13. bpdougd

    bpdougd New Member

    I installed the add on, added a couple of moderator's usernames and then went through the registration process for a new user. No emails. Any troubleshooting tips?
     
  14. Dan

    Dan Well-Known Member

    Any messages in your ACP error log? /admin.php?logs/server-error
     
  15. bpdougd

    bpdougd New Member

    No. No errors are logged. Just fails silently. It appears to have installed without incident. The text input box is there at the bottom of options > user registration. No errors installing. No errors using, just no emails when new users register. I hasten to add that this board is not yet "live". It is up on the internet on my hosting provider but we have not yet announced its availability to our users and, thus, all "new" registrations are done by me and the three mods.
     
  16. Dan

    Dan Well-Known Member

    Do you know if the other xenforo mails like the conversation notification or user confirmation work?
     
  17. bpdougd

    bpdougd New Member

    Conversation notification and user confirmation both work. The new user registration that was used to test the add-on generated a user confirmation email. Also conversation email notification has been working all along.
     
  18. ibaker

    ibaker Well-Known Member

    Just got a Microsoft Surface Pro and using the Windows 8.1 Mail app, the new user email that I get doesn't have the address to the new user's profile as a clickable link...works ok in Gmail and Outlook.

    Any thoughts on how I can overcome this?
     
  19. Dan

    Dan Well-Known Member

    Is there a setting perhaps to enable/disable html and or links? I don't have the means to test this so not sure why that would happen
     
  20. ibaker

    ibaker Well-Known Member

    The new user email notification has a clickable link to the site which works ok but just the text to their profile has lost its clickable link...all works ok in outlook, gmail, on the phone, desktop etc...its strange
     
    Last edited: Jan 1, 2014
    Dan likes this.

Share This Page