1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed New editor box grows exponentially.

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Slavik, Jun 3, 2013.

  1. Slavik

    Slavik XenForo Moderator Staff Member

    (IE8 Issue)

    Click into the editor box, to reply, or to make a new thread.

    Then click outside the box and back in, a new line will be added each time.
     
    IcEWoLF likes this.
  2. IcEWoLF

    IcEWoLF Well-Known Member

    ^ I have been able to re-create this issue as well.
     
  3. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Fix, stop using IE8? :p
     
    Andrej, Jeremy, MattW and 5 others like this.
  4. Slavik

    Slavik XenForo Moderator Staff Member


    If only 30% of my userbase wern't on it :(
     
  5. TheJoker

    TheJoker Member

    Stupid IE.
     
  6. sonnb

    sonnb Well-Known Member

    Responsive almost fail on IE8 and olders. I think we should at least support IE8?
     
  7. xf_phantom

    xf_phantom Well-Known Member

  8. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

  9. Slavik

    Slavik XenForo Moderator Staff Member

    @Mike

    A new line is also added if you click the grey background also. Maybe related, but clicking the grey background, and then back into the editor box makes it grow even faster :)
     
  10. Rudy

    Rudy Well-Known Member

    Seems fine on IE10. I'm clicking inside and outside the editor window (I've tried anywhere else but inside the window) alternately, and it remains the same size.

    Does the post size matter? Can it be a single line, or does it have to fill the entire editor window first before it automatically grows?

    BTW, didn't know anyone still used IE8. ;) Haven't tested on IE9--can't recall if any of the computers here are still using IE9 or not.
     
  11. robdog

    robdog Well-Known Member

    This happens on Chrome for me as well. In chrome it happens when you click in and out or if you just start typing.
     
    Jeremy likes this.
  12. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Its not consistently reproducable, but I too have reproduced this issue.
     
  13. robdog

    robdog Well-Known Member

    LOL, you are right now it is not doing it! Maybe a NINJA update by Mike???
     
  14. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    That's because you caught it as I was loading a fix.

    I'm experimenting with a different approach to some of these height calculations in general which, if it works without other side effects, will fix several issues.

    So, consider this fixed but hopefully we won't have other issues.
     
  15. Slavik

    Slavik XenForo Moderator Staff Member


    Yes thankyou.
     

Share This Page