1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

MYSQL Errors

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by J2A, Apr 30, 2011.

  1. J2A

    J2A Member

    Lost connection to MySQL server at 'sending authentication information', system error: 32 library/Zend/Db/Adapter/Mysqli.php:333 9 minutes ago

    Delete
    Lost connection to MySQL server at 'sending authentication information', system error: 32 library/Zend/Db/Adapter/Mysqli.php:333 Today at 12:38 PM

    Delete
    Lost connection to MySQL server at 'sending authentication information', system error: 32 library/Zend/Db/Adapter/Mysqli.php:333 Today at 12:51 AM

    Delete
    Lost connection to MySQL server at 'sending authentication information', system error: 32 library/Zend/Db/Adapter/Mysqli.php:333 Today at 12:51 AM

    Delete
    Lost connection to MySQL server at 'sending authentication information', system error: 32 library/Zend/Db/Adapter/Mysqli.php:333 Today at 12:51 AM

    Delete
    Mysqli statement execute error : Duplicate entry 'StatusUpdates' for key 1 library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:214 Yesterday at 11:13 PM



    ----------​

    Seem to be getting these MYSQL errors over the last two days. It seems to have been occuring since we started a new style.​
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Connection errors usually indicate server related issues.

    Have you contacted your host to see if they've been having any issues over the last few days?

    Is there anything in the Apache logs?
     
  3. J2A

    J2A Member

    Well, it's currently using a virtual server and we scaled down because it was only using half of the resources available. We only pushed it down a touch and now we seem to get errors and high loads on the server.
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    So did the problems start after scaling down?
    I would restore the original configuration and see if the problems disappear.
     
  5. J2A

    J2A Member

    Well, it has been scaled down for around about a month. This has only happened in the last two days since we started making a customized skin.
     
    Bang Kyung likes this.
  6. J2A

    J2A Member

    Just deleted the style and reopened the board after setting it as inactive for a few minutes. Just seems to be a high load being created from somewhere.
     
  7. Shamil

    Shamil Well-Known Member

    Even though it looks like it is fixed, I'd go through the MySQL log, to determine that the high load was the cause, and not a contributing factor.
     
  8. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Was there anything unique or specific to that style which could account for it?
    Or was it just a new style with basic style changes made to it?
     
  9. J2A

    J2A Member


    We've added new phrases and maybe used some that aren't right in the template. They were pretty extensive changes.
     
  10. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    I've moved this out of bug reports to troubleshooting for the time being then.

    If it turns out to be a valid bug it can always be moved back.
     
  11. J2A

    J2A Member

    Theme was removed and i did some optimizing on tables.

    Any thoughts on what these errors could be a result of? Bad plugin?
     
  12. Shamil

    Shamil Well-Known Member

    Does the MySQL server log say anything?
     
  13. MGSteve

    MGSteve Well-Known Member

    I thought I read a thread the other day about a very slow update process that runs when phrases are updated? Although, that said, it would be hours not days.
     
  14. J2A

    J2A Member

    Message

    File

    Date
    Cannot insert a message in the middle of a discussion. library/XenForo/DataWriter/DiscussionMessage.php:392 Today at 9:06 PM


    Lost connection to MySQL server at 'sending authentication information', system error: 32 library/Zend/Db/Adapter/Mysqli.php:333 Today at 9:04 PM


    Lost connection to MySQL server at 'sending authentication information', system error: 32 library/Zend/Db/Adapter/Mysqli.php:333 Today at 9:03 PM


    Lost connection to MySQL server at 'sending authentication information', system error: 32 library/Zend/Db/Adapter/Mysqli.php:333 Today at 8:51 PM


    Undefined index: host library/XenForo/Session.php:656 Today at 7:33 PM


    Page 1 of 5
     
  15. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  16. J2A

    J2A Member

  17. J2A

    J2A Member

    Also, i'm getting Error 300's on the index.php file
     
  18. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Either there are multiple servers in play or your server clock has recently changed. You should contact your host about this.
     

Share This Page