1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 My account sharing IP with all new users

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by dethfire, Oct 6, 2014.

  1. dethfire

    dethfire Well-Known Member

    For some reason my username is listed as sharing IPs with any every new member that signs up. The IPs are all different and certainly not mine. Any ideas?
     
  2. Ernest L. Defoe

    Ernest L. Defoe Well-Known Member

    Are you using CloudFlare by chance?
     
  3. dethfire

    dethfire Well-Known Member

    No MaxCDN though.
     
  4. Ernest L. Defoe

    Ernest L. Defoe Well-Known Member

    That could be part of your problem. I know with CloudFlare that was an issue on a site I used to run. I'm not sure host MaxCDN works but if it's anything like CloudFlare that would be why.
     
  5. MattW

    MattW Well-Known Member

    You are using nginxcp in front of apache. When you re-compiled Apache earlier today, it will have deleted the RPAF module needed by apache to get the correct IP from the nginx proxy. You need to uninstall and re-install nginxcp to fix it.
     
  6. Ernest L. Defoe

    Ernest L. Defoe Well-Known Member

    Well there ya go. @MattW to the rescue. I just know people had that issue when they were using CloudFlare.
     
  7. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    If the IPs are all different, it's more likely an add-on -- perhaps one that sends a private message to people when they register.
     
  8. dieketzer

    dieketzer Well-Known Member

    indeed. i use an old 'new use notification' hack that sends a message and posts to thread everytime a new member joins. this 'bot' account always reports its ip as the same as the new member used when registering.
     

Share This Page