1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Moderators Can't See The Moderation Queue!

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by akhilaniyan, Aug 28, 2013.

  1. akhilaniyan

    akhilaniyan Active Member

  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    The queue only shows if there is content in 1.2.
    Moderate a thread manually and see if it appears.

    Otherwise use the Analyze Permissions function to see where the problem is.
     
  3. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    They have to actually be moderators to see it too (created via "moderators", not just via permissions).
     
  4. Liam W

    Liam W Well-Known Member

    The permissions dont control the moderator bar.

    Are they added in the moderators page, found on the users tab?
     
  5. akhilaniyan

    akhilaniyan Active Member

    Yes, the moderators can approve manually!!!

    [​IMG]

    if the moderator want to approve "posts"...he have to go inside the threads!! Is it user friendly? Any other solutions?
     
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    As has already been stated, you need to explicitly promote the members to moderator, as well as have the correct permissions.

    The manual explains it: http://xenforo.com/help/moderators/
     
  7. Martok

    Martok Well-Known Member

    Have you read @Mike's post? As he says, you have to add someone as a Moderator in ACP > Users > Moderators to make them a moderator and for them to see the moderator bar. Permissions don't make them a moderator.

    *Edit* Ninja'd by super speedy Brogan!
     
  8. akhilaniyan

    akhilaniyan Active Member

    thanks to all..now working fine!
     

Share This Page